• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de lesgeving van Bastiaens. De instructeur was duidelijk en gaf goede tips. Iets meer inzicht in het aantal lessen zou fijner zijn geweest.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een fijne rijschool, je ging pas op als je er echt klaar voor was, en was dan ook goed voorbereid op het examen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg over wat moet gebeuren en fijne instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een woord: TOP!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Autorijschool Bastiaens zijn erg goed! Instructeur Arnold heeft mij op een dekundige wijze geholpen met het leren rijden en het inschatten en omgaan van verkeerssituaties. Ik ben erg tervreden met de services van deze rijschool en raad deze zeker aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een hele mooie ervaring!!!\r\nDe beste rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundige en prettige manier van opleiden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel erg leuk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de lessen goed. Paul gaf goede uitleg en het waren leuke ritjes.\r\nDankjewel!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Goede hulp bij examen. Leuke en rustige personeel. Ik voelde mij altíjd opgemaak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I had a very good experience with \"Rijschool Bastiaens\". My personal teacher was Arnold and he had a lot of patience with me. Additionally, I really liked his way of teaching.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele fijne rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool! Alles in een keer gehaald.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring, leuke leerzame lessen en goede instructeur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool met goede instructeurs. Nemen de tijd voor je, leggen alles goed uit en regelen ieder examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd mooi optijd, leuke instructeurs die mee leven met de leerling. Goeie tips en een super rijschool!

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.