goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijinstructeur heel goed en vriendelijke. Alleen service aan telefoon indien je ergens ontevreden over bent niet vriendelijk geholpen. Ook 2 maal niet teruggebeld nadat dit belooft was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzame lessen met veel tips

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, maar ben er vaak gewisseld van instructeur. Hier konden ze echter weinig aan doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool met oprechte betrokkenheid naar de persoon zelf. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan bovenaan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het fijn dat we voordat we de weg opgingen nog een aantal verkeerspunten bespraken met Paul. Het rijden tijdens die eerste 2 lessen ging goed en het was fijn om er met de instructies van Paul weer even in te komen. Op de dag van het examen hebben we les gekregen van Jeroen. Alles werd duidelijk uitgelegd en hij heeft ons alle moeilijke punten door de stad laten oefenen. Dankzij de fijne lessen van Jeroen en Paul ben ik geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een hele fijne rijschool met goede instructeurs! Er worden genoeg tips gegeven en op een fijne manier.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond dit een erg fijne rijschool. Zeker omdat er veel aandacht aan je wordt besteed om te zorgen dat je slaagt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Paul Bastiaens,\r\n\r\nBij deze wil ik u vertellen dat ik zeer tevreden was met Jeroen als rijlesinstructeur. Hij leerde mij autorijden op een veilige en prettige manier én ook met voldoende humor. Zodoende keek ik uit naar mijn rijlessen. Bedankt!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, streng met verkeerregels, goede controle over auto en omstandigheden. Groot inzicht op komende situaties.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles leer je makkelijker als het leuk is! Deze rijlessen waren altijd leerzaam en bleven leuk. Altijd goede uitleg gekregen, en met plezier naar de rijlessen! Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd dezelfde leraar wat erg fijn is omdat hij precies weet wat je voortgang is en helpt ook met het creeëren van onderling vertrouwen. Ook heel fijn dat ze erg flexibel zijn en je vaak nog kan wisselen wanneer nodig en ze rekening houden met je privé situatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super leuke en goede rijschool! zeer aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, leuke rij-instructeurs\r\nGoede opleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijopleiding gehad, elke rijles opnieuw bij dingen die niet goed gingen rustig de tijd genomen, zelfs vaker voorgedaan hoe het beter moest, zeker aanbevolen bij mensen die nog geen motorrijbewijs hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring voor de 2e keer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb super veel geleerd ! Een top rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring gehad. Ik vond de rij instructeur echt goed. Hij was vriendelijk, werd nooit geïrriteerd en was altijd op tijd. Echter vond ik wel dat er teveel tijd tussen me eerste rijles en me rij examen zat. Verder was het absoluut perfect.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door omstandigheden had ik op korte termijn een rijbewijs nodig. Rijschool Bastiaens heeft mij daarbij goed en vlot geholpen. Ik kon na enkele dagen al beginnen en ik kreeg alvast een vroege examendatum. Toen het erop leek dat ik het examen niet zou gaan halen, kon ik nog makkelijk extra lessen inplannen. Uiteindelijk examen in een keer gehaald. Fijne instructeur, mooie lesauto. Dik in orde!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer prettige rijles gehad en dingen geleerd over de scooter die ik nog niet wist. Ik kreeg duidelijke instructies en er was geen moment gevaar.\r\nAlles was goed geregeld en goed op tijd, ik hoefde dus niet lang te wachten.\r\nEn je kon met een gerust gevoel je examen in gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke rijlessen gehad met zeer vriendelijke rijleraren. Het was duidelijk en fatsoenlijk geregeld.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.