• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijlessen erg leerzaam en alles verliep soepel. Mijn rijinstructeur was heel aardig en heeft me alles goed geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele fijne rijlessen gehad van Frans (autonummer 8). Hij heeft mij erg goed geholpen met werken aan mijn zelfvertrouwen. Hij is een persoon waar ik heel veel van geleerd heb en waar anderen ook nog heel veel van kunnen leren. Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super goeie instructeur! goeie rijlessen je kan ook de vraag doen voor te helpen met theorie leren ! super goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was een zeer leuke tijd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goede ervaring met deze rijschool. Ik ben in 1 keer voor mijn theorie geslaagd en in 1 keer voor mijn bromfiets praktijk examen. Bedankt!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met dit bedrijf. Super fijne en goede lessen gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Heb een goed uitleg gekregen en wis wat me te verwachten stond. En het was een plezier mijn rijbewijs te halen! Zou het iemands anders ook aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne sfeer tijdens het rijden en je leert al snel zelfstandig te handelen. Ik zal school Bastiaens als rijschool aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden met verkeersschool Bastiaens! Ze helpen je goed op de weg en zorgen ervoor dat je goed en veilig leert rijden op de weg! Een super aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze geven goed en duidelijk les!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leerzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer positieve, leuke en vooral leerrijke periode. \r\nEen goede service.\r\nEen geweldige instructeur ( wagen 7: Arnold)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leerzamen en leuke rijlessen gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool, van begin tot einde! Kundige instructeur met veel ervaring en kennis en veel geduld :-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het ervaren als super! \r\nvan het moment dat ik mijn theorie boekje aanvroeg tot het moment van slagen!\r\nBedankt hiervoor!! Groetjes veron.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met deze rijschool en zou deze ook zeker aanbevelen voor anderen.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.