goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne en prettige ervaringen. Ik zag nooit op tegen de lessen, ik had er meestal wel zin in.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige rijlessen gehad, Duidelijk en profeconeel. Zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijlessen! Je wordt erg goed begeleid en krijgt handige tips. Leuke sfeer in de auto. In een woord helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ging allemaal prima, 1e keer geslaagd, zeker aan te raden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf - heel vriendelijk\r\n- goede uitleg\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijlessen, veel geleerd en in 1 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijinstructeur! Altijd gezellig in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig, iedereen was flexibel en het was prettig dat er met mij mee werd gedacht.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar positieve ervaringen met deze rijschool. Leuke en leerzame rijlessen en in een keer geslaagd! Raad deze rijschool aan iedereen aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Meer geleerd dan alleen rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zonder twijfel een goede rijschool, ik kan ze van harte aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren erg fijn en het was een goede ervaring.\r\nIk werd goed opgeleid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geachte heer Bastiaens,\r\n\r\nNa Anouk en Fleur nu ook mijn jongste dochter Saskia in een keer geslaagd voor haar rijbewijs. Fantastisch.\r\nDank voor de goede begeleiding en de lessen in dit geval door Roy. Meer dochters heb ik niet maar zal uw rijschool aan een ieder die er naar vraagt aanbevelen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed lessen o.l.v een leuke rij-instructeur

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, formeel en ervaren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met rijschool bastiaens is heel erg goed! de rijschool staat altijd open voor vragen en helpen je graag. Ook het inplannen van lessen gaat heel soepel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool, hele goede rijlessen met duidelijke uitleg.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.