perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik voelde me direct op mijn gemak en heb de lessen erg leuk gevonden. Ben zeker van plan om mijn auto rijbewijs ook bij jullie te behalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig. Kundige instructeurs waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs haal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie samenwerking en alles was tip top geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede en duidelijk begeleiding, daarbij ook heel vriendelijk waardoor je je meteen op je gemak voelt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben in een keer geslaagd !, was goede uitleg en goede begeleiding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De mensen zijn vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben super blij dat ik bij deze rijschool ben gekomen. Ik heb het als goed ervaren en zou graag voor mijn autorijlessen ook naar rijschool Bastiaens willen komen. Heel erg bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto was wellicht een beetje verouderd maar reed prima en fijn om daar als beginner in te rijden (niet te groot, simpele bediening, niet te veel luxe en foefjes). \r\nBetalingssysteem was erg handig met factuur ipv bijvoorbeeld contant. \r\nDuidelijke website en een fijne keuze uit lespakketten. \r\nGoede instructeur, vakbekwaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring en leraar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed bedrijf!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, laagdrempelig en aangenaam. Communicatie kan soms beter, met name het terugbellen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel, flexibel en goede instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geregeld! Fijne scooters, alles was duidelijk en je wordt op je gemak gesteld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrijf! Huiselijke sfeer als je binnenkomt maar toch ook een beetje beoordelend. Ik heb zelf van instructeur Jeroen bromfietspraktijk gehad en ik heb het als super ervaren! Zeker een aanrader en het autorijbewijs ga ik zeker ook bij Bastiaens doen!

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.