goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met rijschool Bastiaens heb ik als erg prettig bevonden. Ik zal deze rijschool zeker aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg goede ervaring met Jeroen als rij-instructeur. Naast deskundige begeleiding ook goed kunnen lachen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede rij-opleiding gekregen. Ik vond het leuk om mee te maken en de instructuur was ook heel vriendelijk. Alles was prima gegaan. Dankjewel!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke rij instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en professionele rijschool! \r\nNa een introductiegesprekje kreeg ik een instructeur aangewezen die bij mij paste. Heel fijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding, geen gepush maar op het tempo van de leerling, heel fijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke en goede rijlessen gehad en vriendelijke mensen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke aardige mensen, alles werd goed geoefend\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo bastiaens,\r\n\r\nIk heb een hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf! \r\nIk ben zelfs teruggekomen om de auto hier te doen omdat het met de scooter zo fijntjes verliep allemaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn heel erg klantvriendelijk En goede uitleg geven ze.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke en leerzame rijlessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Autorijschool Bastiaens is heel erg positief. Goede duidelijke rijlessen van zeer ervaren instructeurs en wat ik eigenlijk nog veel beter vind is de dienstverlening die ze bieden. Doen heel veel moeite voor de klant om het aanbod passend te maken!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ten eerste was het een goeie rijschool en ten tweede heb ik wel kunnen lachen met paul dus perfecte rijschool!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede rijinstructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in een redelijk korte tijd met 34 lessen geleerd om veilig en bewust te dragen. Hier ben ik blij mee. Het pakket dat ik heb betaald is heel duur maar dat zijn alle Nederlandse rijscholen. Willem is een hele goede rijleraar, geduldig en precies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden. Mijn instructeur was erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Hoewel ik zelf vrij gespannen kon zijn wat betreft autorijden en fouten maken, wist hij me toch steeds op mijn gemak te stellen. Hij weet op de juiste manier feedback te geven: zodat je er de volgende keer iets mee kunt maar zonder dat je je zelf dom voelt.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, heb er ook zeer genoten. Hele aardige mensen. Top :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn leren rijden bij Bastiaens, persoonlijk, flexibel en deskundig. Ik zou zeker aanbevelen om bij Bastiaens rijles te volgen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superfijne begeleiding en altijd een prettige sfeer in de auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne ervaring, veel geleerd en makkelijk mijn (scooter)rijbewijs kunnen halen!

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.