Erg vriendelijke vakbekwame mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Volgens afspraak verlopen. Zelfs mee denken dat de camper er wel zou zijn. Gezien de stalling dicht bij de garage op de onderhoudskosten dag dicht was. Zij gingen bellen. Maar ik sta daar niet. Dat is voor uitkijken en mee denken.
Zeer goede en snelle service. Maken tijd voor onderhoud en reparatie, storingen aan de auto zijn snel verholpen. Nette prijs en komen afspraken na. Super fijne en vriendelijke medewerkers. Bedankt Levi, Marck en team Vakgarage Wassink!
Probleem werd serieus genomen, gelijk werd gekeken naar de oorzaak. Auto konden we laten staan en volgende dag was de auto alweer klaar en probleem opgelost. Vooraf prijsopgave. Rekening viel lager uit dan verwacht. Wij zijn er erg blij mee.
Zie sterrenregen
Ik kom al jaren bij garage Wassink. Ben altijd perfect geholpen. Daarom via hen een door mezelf uitgekozen Volvo XC 60 laten importeren. Het gehele proces is vlekkenloos gegaan. Vandaag auto in gebruik genomen, rijdt geweldig, alles keurig verzorgd incl. instructie en auto-instellingen (NL) geregeld.
Snelle service en goed op de hoogte gehouden van onderhoud en prijsopgave
vriendelijke ontvangst en lekkere koffie.
vriendelijk personeel en goed advies gekregen
Staan altijd voor je klaar met vriendelijk en deskundig advies.
Auto is weer in puike conditie gebracht /gehouden. Top !
Goede communicatie, snelle service en een geweldige auto voor een goede prijs.
Kon direct terecht en werd gelijk geholpen. Vlot deskundig en betrouwbaar.
Vertrouwd en goed
Ook behulpzaam met thui ophalen en brengen.
Je wordt netjes te woord gestaan, en je wordt gebeld om te overleggen over het vervangen van versleten onderdelen.
Men neemt altijd telefonisch contact op om overleg te plegen. Mijn inziens transparantie ten top!
Fijn en meedenkend personeel
prima service
Prima garage.
Afgelopen week hebben mijn vrouw en ik een hele gave Audi e-tron S Sportback (504pk/967nm) gekocht bij Marck Wassink. Onze Audi A6 Avant 1.8 TFSI Ultra hebben we bij hem kunnen inruilen. Vanaf het eerste moment was er een vriendelijk, behulpzaam en gastvrij contact. Zowel met zoon Stan als met Marck zelf. Service staat hier met een hoofdletter S geschreven. De proefrit en onderhandelingen over de aankoop verliepen keurig en realistisch. De puntjes van aandacht werden meteen keurig opgelost/verholpen en op de dag van aflevering stond de Audi keurig gepoetst en met een grote rode strik op de motorkap op ons te wachten!! Als kers op de taart kreeg mij vrouw nog een flesje wijn overhandigd en konden we als trotse eigenaren terug richting Brabant. Zo hoort het! Marck en team: hartelijk dank voor de goede service en we komen zeker nog een keertje terug.
Hartelijk dank voor deze ontzettend mooie review! Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en heel veel rijplezier in deze te gek gave auto!
Heel snel en goed afgehandeld.
Makkelijk afspraak maken via online
1 dag voor wintersport nog even lekkage koelvloeistof verholpen!!
Hopelijk een onbezorgde rit gehad en een fijne vakantie?!
Wij hadden helaas een schoef in onze band. We hebben de auto in het weekend neergezet, zodat we niet extra hoefden te rijden, want we waren in de buurt. Maandagochtend langs gegaan om te overleggen wat we het beste konden doen, een prop of een nieuwe band. Beide was mogelijk. Zelf hebben we gekozen voor 2 nieuwe achterbanden omdat deze kwa leeftijd toch bijna aan vervanging toe waren. Dezelfde dag was onze auto al klaar. Bedankt voor deze snelle service Vakgarage Wassink!!!
Uiteraard heel graag gedaan!
Jupiter 32
2685 LR Poeldijk
Vakgarage Wassink / Autobedrijf Wassink Poeldijk is in regio Westland dé BOVAG garage met totaalservice! Centraal gelegen tussen Monster, Naaldwijk, Honselersdijk en Den Haag. Voor iedereen bereikbaar. Klantvriendelijkheid, optimale service en flexibiliteit staan bij ons op nr. 1! Sinds 1 januari 2021 hebben wij ons mogen aansluiten bij Stichting Vakgarage en uiten wij ons nu als VAKGARAGE WASSINK. Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 346 universele autobedrijven die alle lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden. U bent aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK, (ruit)schade, airco, banden (zowel zomerbanden, winterbanden als all weather banden) en occasions. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw automaatbak te laten spoelen en de EGR te laten reinigen. Tevens zijn wij een van de weinige garages die op eigen locatie remschijven afdraaien. Kortom; totaalservice voor uw bedrijfswagen, auto, leaseauto, oldtimer en camper!