Voor de eerste keer geweest bij deze garage. Ik was zelf vergeten om mijn auto tijdig APK te laten keuren, maar gelukkig kon ik snel terecht bij Vakgarage Wassink. Uitermate tevreden over de service, maar ook over de transparante werkwijze, de communicatie en adviezen.
Bedankt voor deze mooie review. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze werkwijze. Tot ziens zullen we maar zeggen...!
'sochtends gebeld, dezelfde dag geregeld
automaten bak laten spoelen rijd weer als nieuwe bedankt jongens
Leuk om te horen dat we het niet voor niets hebben gedaan! En super bedankt voor deze 10! Mochten we je kunnen helpen bij andere dingen weet je ons te vinden.
Met spoed erheen en gelijk geholpen, ruime voorraad van onderdelen voor alle merken. Top bedrijf.
Thanks voor deze 10! Gelukkig hebben we het 'accuprobleem' snel kunnen verhelpen! En uiteraard kunnen dit soort zaken altijd tussendoor.
Vriendelijk service gericht personeel niks is te veel moeite of het nou om een mankement aan de auto betreft of een vraag je word vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Top bedrijf !
Dank je wel voor deze mooie reactie!
Wij hebben een hele goede ervaring met Vakgarage Wassink. We worden altijd vriendelijk geholpen en de auto wordt goed gemaakt!
Je wordt goed geholpen met duidelijke uitleg
Vorige week wilde een van de achterruiten niet meer dicht, dus ook het alarm werkte niet meer. Toen hebben we gebeld en konden direct terecht voor een tijdelijke nood-reparatie, zodat de ruit dicht zat en de auto op slot en op het alarm kon. Defecte onderdeel werd direct besteld en binnen 2 weken was het, onder garantie, keurig vervangen. Ik vind dat GROTE KLASSE! Nogmaals hartelijk dank. Hans Vos
Beste Hans, Super leuk om te horen dat je tevreden bent! En wat zijn wij verwend met een lekkere browniebox, gewoon in de brievenbus! Had niet gehoeven maar we hebben er van gesmuld. Heel Gaaf!
! telefoontje en je kan terecht. Helemaal top goede service.
Top garage. Goede service en vriendelijk personeel.
Top service
's Morgens bellen met een vraag, 's Middags langs kunnen gaan voor diagnose en oplossing van het probleem. Dat is pas service!!!
Dankjewel voor de APK!
Prettig
Snel en goed
Na een slechte ervaring met een grote garage, waardoor ik twee dagen van te voren op zoek moest naar een nieuwe auto, ben ik ontzettend goed geholpen door Marck. Binnen twee dagen ervoor zorgen dat ik een auto heb, waarmee ik alsnog op vakantie kan, super fijn! Ook super meedenkend met een veeleisende klant. Ik kan deze garage iedereen aanbevelen!
Graag gedaan! Hopelijk helemaal naar tevredenheid op het vakantieadres aangekomen!
Wat een verademing. Vaklui die service op 1 hebben staan. Super goed geholpen en geadviseerd. Na aankoop werd met veel geduld uitgelegd waar alle knoppen voor waren.
Leuk om te horen! en soms weten wij ook niet alle knopjes, maar een beetje op weg helpen is altijd fijn toch?! Veel rijplezier!
Ik vind de bovenstaande zin voldoende.
Dank je wel!
Wat fijn een betrouwbare en zeer deskundige garagebedrijf te hebben gevonden! Kom er al jaren en ben nog nooit teleurgesteld.
Net garage bedrijf met oog voor de klant.
De motor van mijn auto maakte een vreemd geluid. Er werd meteen tijd gemaakt en bekeken wat het kon zijn en of er doorgereden kon worden. Snel geholpen. Meteen een onderhoudsbeurd erbij gepland. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Denken met je mee. Fijne service! Bedankt!
Auto snel aan de beurt. Zelfde dag klaar. Duidelijke uitleg wat er aan mankeerde. Auto op lokatie afgeleverd. Er wordt met je meegedacht.
Jupiter 32
2685 LR Poeldijk
Vakgarage Wassink / Autobedrijf Wassink Poeldijk is in regio Westland dé BOVAG garage met totaalservice! Centraal gelegen tussen Monster, Naaldwijk, Honselersdijk en Den Haag. Voor iedereen bereikbaar. Klantvriendelijkheid, optimale service en flexibiliteit staan bij ons op nr. 1! Sinds 1 januari 2021 hebben wij ons mogen aansluiten bij Stichting Vakgarage en uiten wij ons nu als VAKGARAGE WASSINK. Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 346 universele autobedrijven die alle lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden. U bent aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK, (ruit)schade, airco, banden (zowel zomerbanden, winterbanden als all weather banden) en occasions. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw automaatbak te laten spoelen en de EGR te laten reinigen. Tevens zijn wij een van de weinige garages die op eigen locatie remschijven afdraaien. Kortom; totaalservice voor uw bedrijfswagen, auto, leaseauto, oldtimer en camper!