Een goede garage Alle prijsklassen occasions Een net bedrijf
Bedankt en veel rijplezier!
De garage waar ik altijd kwam was ermee gestopt. En daar kom je precies achter als de auto dringend onderhoud nodig heeft. Ik vond het ene beetje ongemakkelijk om een andere garage te zoeken, maar hier was de afspraak zo gemaakt. De mensen waren erg vriendelijke en de auto was snel klaar. En hij rijdt weer als een zonnetje
Leuk dat je voor ons hebt gekozen! Je bent van harte welkom! En dan is het natuurlijk ook super dat je met een fijn gevoel huiswaarts keert. Hopelijk tot de volgende keer.
Ik kwam voor een reparatie van een lekke band maar bleek een defect ventieltje van de band dus de schade viel mee gelukkig. Netjes geholpen en ik kon in de wachtruimte plaatsnemen maar besloot zelf om de mooie showroom met auto´s voor de verkoop te gaan bezichtigen en terwijl ik dat deed werden mijn banden gecontroleerd en het probleem ontdekt en gelijk verholpen. Ook werden al mijn banden opgepompt en dat vond ik een extra goede service van het bedrijf. Kortom meedenken met de klant.....
Kwaliteit garage met eerlijke prijzen
Correct
Eerlijke service. Geven aan wat wat er moet gebeuren bij een pak en service beurt. Eerlijke prijzen.
Een mooie auto gekocht en goed geholpen door de eigenaar van de Vakgarage. Ook mijn oude auto kunnen verkopen in de deal.
Je staat nooit lang te wachten, ze helpen je meteen Zijn vriendelijk en behulpzaam
Onze kapotte accu werd thuis vervangen na een telefonische melding. Goede service!
Netjes behandeld en op tijd klaar
Zie boven.
De aankoop tweedehands auto is zeer voorspoedig gelopen.
Kon binnen een aantal dagen terecht voor een grondige aankoopcontrole. Zeer netjes ontvangen, gedegen onderzoek en duidelijke uitleg. Erg fijn.
EPC lampje ging branden, de volgende dag direct opgelost door Wassink.
…
Fa. Wassink is deskundig en zeer klantvriendelijk
Voor het eerst kennis gemaakt, en zeer goed bevallen.
snel geholpen en verholpen
Goed en snel
Staan altijd gelijk voor je klaaar
goede service
Een belletje was genoeg
Geen op of aanmerkingen
Jupiter 32
2685 LR Poeldijk
Vakgarage Wassink / Autobedrijf Wassink Poeldijk is in regio Westland dé BOVAG garage met totaalservice! Centraal gelegen tussen Monster, Naaldwijk, Honselersdijk en Den Haag. Voor iedereen bereikbaar. Klantvriendelijkheid, optimale service en flexibiliteit staan bij ons op nr. 1! Sinds 1 januari 2021 hebben wij ons mogen aansluiten bij Stichting Vakgarage en uiten wij ons nu als VAKGARAGE WASSINK. Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 346 universele autobedrijven die alle lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden. U bent aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK, (ruit)schade, airco, banden (zowel zomerbanden, winterbanden als all weather banden) en occasions. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw automaatbak te laten spoelen en de EGR te laten reinigen. Tevens zijn wij een van de weinige garages die op eigen locatie remschijven afdraaien. Kortom; totaalservice voor uw bedrijfswagen, auto, leaseauto, oldtimer en camper!