Top bedrijf en goede snelle service !

Goede snelle service

Normale prijs voor onderdelen berekend!

Alles goed verlopen

Gede en vakkundige medewerkers van Team Wassink

Snel geregeld.

Prima zaak !!!

Wij kwamen er voor het eerst, werden keurig vriendelijk ontvangen. Na het rustig kunnen bekijken van de door ons gekozen auto, konden wij direct zaken doen. Auto gekocht onze auto ingeruild, nieuwe auto werd nog eens grondig nagekeken, nieuwe olie in de automaat, dat bleek nog nodig te zijn volgens de voorschriften. Keurig tekst en uitleg, administratie ook direct in orde gemaakt zodat wij de auto ook gelijk konden meenemen, kort om een aanrader, o ja en de koffie was ook heerlijk.

geweldig, correct en goede zorg

Prettig dat bij het uitlijnen is opgepikt dat in de achterband een spijker zat. een week geleden viel me op dat deze band zachter was dan normaal. Dank voor deze actie en dank vooral dat jullie de auto alsnog zo snel konden repareren.

Helemaal niets op aan te merken

Prima geholpen en prima dienstverlening.

super service

Hele goede service is onze ervaring

Prima!

Donderdag proefrit gemaakt, goede inruil voor mijn oude auto gekregen, zaterdag afgeleverd! Als ze wat dichterbij zouden zitten, zou ik ook het onderhoud daar laten doen.

Auto word goed gemaakt,

Dat ik, als ik een afspraak maakt om de auto te keuren, al gevraagd vragen krijg over o.a. olie verversen filters vervangen en als ik dan zegt dat ik dat niet weet, word er gezegd ja dat moet eens in de 2 jaar gebeuren, de telefoniste weet toch niet hoeveel kilometers ik per jaar rijd. Omdat ik niet weet wat er moet gebeuren zeg ik dan maar ja, omdat ik ook overbluft ben, met die vragen.

duidelijke goede afspraken die nagekomen worden

Goed en netjes geholpen

Zojuist een auto gekocht. Gebeld en ik kon direct komen kijken en een proefrit maken. Fijn geholpen met een duidelijke uitleg. Het voelt goed en vertrouwd doordat ze je graag nog een keer willen terugzien!

Fijn autobedrijf

Goede serice

Fijne garage

Staan altijd klaar en zijn vriendelijk Dit is gewoon een goed adres voor reparatie en/of onderhoud van de auto

Perfect service!

The starter motor stuck on my BMWZ4....ANWB could not replace the part so they got the car going. Dropped the car off at Wassink’s at 9:30pm..keys in the special letterbox with a note ...Wassink’s had ordered the parts the next morning and by 2pm the car was ready to be collected.

is goed

altijd zijn ze goed voor de klanten

top

andere auto gekocht prima geholpen.

Keurig geregeld

Goede uitleg werkzaamheden en reparaties.

zijn de eerste keer bij u geweest en hebben er een goed gevoel aan overgehouden. Hebben na reparatie rustig en goede uitleg gekregen van wat gedaan moest worden, en gedaan is. Hebben voor onze camper een goede garage gevonden.

Top service !

Door onze zeer goede ervaringen ook onze andere auto bij Wassink in onderhoud gegeven.

Top garage

Ik heb van de week mijn auto ingeruild bij deze garage. Prima service! Vriendelijk geholpen en snelle service. Heel tevreden.

gewoon goed autobedrijf met eerlijke prijzen

vakkundig

Net en betrouwbaar bedrijf

kom uit ermelo daar een auto kopen, vriendelijk geholpen en geode afspraken

auto gekocht vriendelijk geholpen keurige garage

Staan altijd voor je klaar

Vriendelijkheid en altijd een goeie afspraak maken met elkaar En altijd een goed advies Al heel wat jaren klant voor mijn zoon en ik zelf een zakelijke auto bus aangeschaft daar

Jupiter 32

2685 LR Poeldijk

Over Vakgarage Wassink Poeldijk

Vakgarage Wassink / Autobedrijf Wassink Poeldijk is in regio Westland dé BOVAG garage met totaalservice! Centraal gelegen tussen Monster, Naaldwijk, Honselersdijk en Den Haag. Voor iedereen bereikbaar. Klantvriendelijkheid, optimale service en flexibiliteit staan bij ons op nr. 1! Sinds 1 januari 2021 hebben wij ons mogen aansluiten bij Stichting Vakgarage en uiten wij ons nu als VAKGARAGE WASSINK. Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 346 universele autobedrijven die alle lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden. U bent aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK, (ruit)schade, airco, banden (zowel zomerbanden, winterbanden als all weather banden) en occasions. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw automaatbak te laten spoelen en de EGR te laten reinigen. Tevens zijn wij een van de weinige garages die op eigen locatie remschijven afdraaien. Kortom; totaalservice voor uw bedrijfswagen, auto, leaseauto, oldtimer en camper!