Mijn Bandjes weer laten wisselen, het ging helemaal super! Top bedrijf!

Top service!!

Hier ga je heen als je goed geholpen wil worden, super klantvriendelijk en goede service!

zeer vakkundige reparatie en zeer goede service

Middels goed overleg een reparatieopdracht formuleren en overeenkomstig de afspraken zeer deskundig uitvoeren. Ook de service van halen en brengen is bijzonder goed geregeld. TOP!

Altijd klantvriendelijk!

Al jaren vaste klant. En altijd tevreden!

professioneel, klantvriendelijk en snel

goed en snel geholpen.

Goed!

Snel en vakkundig geholpen!!!

prima geholpen

alles volgens afspraak afgehandeld.

Goede service, je wordt snel geholpen redelijk uurtarief op een klein puntje na werk goed uitgevoerd.

Heel goed geholpen.

Juiste service wordt er verleend.

Niet gedaan wat afgesproken was.

Bij de vorige beurt kwam een mankement naar voren dat de komende beurt opgelost zou worden. Daar is 2 keer over gesproken. Helaas was er niets vastgelegd en moet er weer een nieuwe afspraak worden gemaakt. De grote beurt en APK is wel gedaan. Toen bij het ophalen werd gevraagd of er nog wat bijzonders was te melden, werd geen antwoord gegeven en verwezen naar de factuur. Normaal gesproken gaat het hier goed maar deze keer duidelijk niet.

Zeer hulpvaardig en servicegericht!

Vragen worden duidelijk beantwoord, werk wordt uitgevoerd na overleg.

supergeregeld

problemen gehad met mijn bedrijfsbus stonden gelijk voor me klaar toppers

Zoals altijd weer snel, goed en vriendelijk geholpen ! Deze keer was het alleen maar het vervangen van de accu maar tóch....

Professioneel bedrijf. Mijn auto is weer goed en snel gemaakt. Ben zeer tevreden.

Super bedrijf super service

Super snel en goed

goed bedrijf

bedrijf is klantvriendelijk goede service. met proefrit maken geen rompslomp met papieren invullen e.d gewoon auto mee en uitproberen. niet moeilijk doen als je de auto bij eigen garage na wil laten kijken voor je auto koopt . conclusie prima bedrijf.

Heel goed geholpen bij aankoop auto.

Vriendelijk personeel, staan direct voor je klaar. 2e hands auto gekocht, hierbij erg goed geholpen.

Goed bedrijf met verstand van zaken. Meedenkend en snelle service.

Goeie garage

Ze zijn wel prijzig maar handelen alles keurig af. Je krijgt altijd een telefoontje als er extra dingen moeten gebeuren. Je kan ook een leen auto mee krijgen.

super

Goed contact met de medewerkers. Belde netjes om te zeggen dat er wat meer werk was. Personeel zeer vriendelijk. en het was helemaal top dat mijn auto gewassen en van binnen schoongemaakt was toen ik hem kwam halen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt..Toppie

Vertrouwend

Het is mijn 2e auto die ik daar koop Ik heb het belangrijk om een eerlijk behandeld te worden en dat gevoel heb ik wel bij dit bedrijf Vandaar 5 sterren

Great service...Great garage

Since "finding" Auto Wassink Poeldijk two years ago, we have had fantastic service both for our BMW Z$ and Citroen DS3. Totally recommended!!

zeer goede service

ik ben snel en goed geholpen aardige monteur

Snel en goed geholpen

Goed overleg

Goed overleg en afspraken

• Showroom

Jupiter 32

2685 LR Poeldijk

Over Vakgarage Wassink Poeldijk

Vakgarage Wassink / Autobedrijf Wassink Poeldijk is in regio Westland dé BOVAG garage met totaalservice! Centraal gelegen tussen Monster, Naaldwijk, Honselersdijk en Den Haag. Voor iedereen bereikbaar. Klantvriendelijkheid, optimale service en flexibiliteit staan bij ons op nr. 1! Sinds 1 januari 2021 hebben wij ons mogen aansluiten bij Stichting Vakgarage en uiten wij ons nu als VAKGARAGE WASSINK. Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 346 universele autobedrijven die alle lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden. U bent aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK, (ruit)schade, airco, banden (zowel zomerbanden, winterbanden als all weather banden) en occasions. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw automaatbak te laten spoelen en de EGR te laten reinigen. Tevens zijn wij een van de weinige garages die op eigen locatie remschijven afdraaien. Kortom; totaalservice voor uw bedrijfswagen, auto, leaseauto, oldtimer en camper!