een afspraak gemaakt na constatering en prima verlopen en goed en vriendelijk geholpen

goed !

Die jongens werken altijd goed

Leveren goed werk

betrouwbaar en goed .

zeer tevreden , had grote lekkage in de auto deze werd gevonden en dicht gemaakt. ook was poteling de voorruit gebroken op een of andere manier. samen met de garage opgelost . Wassink betaalde de helft van de ruit . dus zeer tevreden . Eigen garage begon niet aan lekkages , hier pakte ze het gelijk op . Dus nogmaals bedankt voor de goede service. Mart.

Gastvrij plus zorgvuldig werk

Veel aandacht voor mij als klant, uitleggen wat gedaan gaat worden, mij betrekken, veel laten zien van de werkzaamheden. Dat vind ik heel prettig, en ik kan zien dat men het werk met passie en aandacht doet, en secuur en netjes alles in orde maakt. (Ik ben toevallig blijven wachten op de locatie).

Zoals altijd fantastisch geholpen!

Mijn auto is APK gekeurd, vakkundig nagekeken. Nog even kosteloos wat herstel aan mijn uitlaat en hij is weer goedgekeurd!

Snel, vakkundig en voor de juistte prijs. Ik ga nooit meer ergens anders heen!

Fijn personeel, vriendelijk en staan altijd voor je klaar

Vertrouwd

Netjes te woord gestaan, snel geanticipeerd om mijn auto snel rijklaar te krijgen omdat ik al twee weken zonder auto zat. Erg vriendelijk!

Goede ervaring

Prima! Goede service

Goede service en snel geholpen. Tot de volgende keer!

Geen

Goed advies, vakmanschap en aandacht voor de klant! !

Niets meer toe te voegen...

Ze zijn duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

Duidelijke prijsopgave. Leenauto beschikbaar. Personeel is zeer vriendelijk.

Bieden zeer goede service

Kwamen in band. Direct geholpen om te zorgen dat de band niet verder beschadigd raakte en vakkundig gerepareerd.

Perfect service!

Great service from a very experienced and professional teaM!

Topservice!

Vrijdag eind van de middag gebeld, zaterdag voor 12 uur opgelost. Dank!

snelle professionele service

Direct aandacht voor de klant. Vriendelijke benadering. Snelle service.

degelijk

vlotte afhandeling en goede communicatie.

vlotte afhandeling en goede communicatie.

goede service

Goed bedrijf met duidelijke afspraken!

Super service!!

2e hands auto voor onze zoon gekocht. Geen garantie. Na 3 dagen startproblemen en een motorstoring. Bleek toch behoorlijk wat aan de hand wat ook de garage niet had kunnen voorzien. Pure pech. Garage Wassink heeft er behoorlijk wat werk ingestoken om het op te lossen. En dit alles kostenloos!! Bedankt voor de super service.

nog een keer prima

Goede garage

Altijd snel geholpen Goede service!

Fijne garage

Altijd prettig contact en goede service.

Jupiter 32

2685 LR Poeldijk

Over Vakgarage Wassink Poeldijk

Vakgarage Wassink / Autobedrijf Wassink Poeldijk is in regio Westland dé BOVAG garage met totaalservice! Centraal gelegen tussen Monster, Naaldwijk, Honselersdijk en Den Haag. Voor iedereen bereikbaar. Klantvriendelijkheid, optimale service en flexibiliteit staan bij ons op nr. 1! Sinds 1 januari 2021 hebben wij ons mogen aansluiten bij Stichting Vakgarage en uiten wij ons nu als VAKGARAGE WASSINK. Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 346 universele autobedrijven die alle lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden. U bent aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK, (ruit)schade, airco, banden (zowel zomerbanden, winterbanden als all weather banden) en occasions. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw automaatbak te laten spoelen en de EGR te laten reinigen. Tevens zijn wij een van de weinige garages die op eigen locatie remschijven afdraaien. Kortom; totaalservice voor uw bedrijfswagen, auto, leaseauto, oldtimer en camper!