perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste succes bij Ara auto mobility center voor een apk keuring voor mijn peugeot. Terwijl ik eerst bij de dealer was geweest en ze kwamen terug met een hele waslijst dat er veel gebreken waren zoals wiellager, eindemper terwijl dat helemaal niet het geval was. Bij Auto mobility center geweest en wel paar kleine dingen maar geen wiellager en geen andere einddemper zij de monteur. Ik was klaar met 150 euro en bij de dealer zou het mij 750euro hadden gekost. Tot volgend jaar auto mobility center

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ZE ZIJN ZEER BEHULPZAAM EN KLANTVRIENDELIJK. LEUK BEDRIJF,VERTROUWELIJK EN ZEER NETJES.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een keurig nette behandeling, ze vinden de auto die je zoekt, voor een redelijke prijs. problemen worden zeer klantvriendelijk opgelost.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is mijn 1e ervaring met dit bedrijf en ben tot nu toe zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, denkt mee met de klant, service is uitstekend, koffie kan beter!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ZIJN HEEL TEVREDEN MET HUN SERVIES\r\nZE ZIJN HEEL KLANTVRIENDELIJK\r\nNETTE BEDRIJF\r\nOOK HEEL VRIENDELIJKE MENSEN\r\nWIJ WENSEN JULLIE HEEL VEEL SUCCES MET JULLIE BEDRIJF\r\nDE GROETJES:FAM,JAWAHIER

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed tot zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de showroom staan veel nette auto\'s. We hadden ons oog laten vallen op een Audi A3. Ruim de tijd gekregen om een proefrit te maken. We hebben nog bij andere dealers gekeken, maar qua prijs/kwaliteitverhouding kwamen we bij Ara uit. Fijn geholpen, deskundig personeel.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 2e keer een auto gekocht bij ARA auto mobility center. Een betrouwbaar adres waar je op je gemak rond kan kijken en ook eerlijk behandeld wordt. ik zou zeker vrienden en bekende aanraden om daar een auto te kopen of zeker voor reparatie/apk. Wij komen ook elk jaar voor apk en reparaties. Groetjes fam. Vredenburg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al 10 jaar vaste klant en ik heb geen enkele slechte ervaring. Hun advies was altijd in mijn voordeel. Ook ben ik zeer tevreden met de kwaliteit auto\'s die ik bij hun heb aangeschaft.\r\nZe zijn heel klant vriendelijk en gaan professioneel en deskundig te werk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zakelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, vriendschappelijk,servicegericht, vertrouwd en met hoge gunfactor. Het vervoersprobleem naar en van de garage wordt geregeld voor de vraag gesteld is.Denkt actief mee met de klant waardoor structureel bespaard kan worden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk bedrijf, altijd behulpzaam en proberen samen een oplossing te vinden en je op weg te helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrjf is goed telefonisc berekbaar. Op de agseproken tijd stond er gelijk iemand klaar om de banden te vervangen.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf EEN OPEN EN EERLIJK CONTACT STAAT CENTRAAL. PLEZIERIG.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ga altijd voor onderhoud of aanschaf andere auto naar Ara omdat zij altijd voor mij klaar staan. Behulpzaam, goede service en gezellig. Bij Ara is klant nog steeds echt koning!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartelijke ontvangst, klant is geen nummer, denken met je mee. Zijn er niet op uit om je, plat gezegd, een poot uit te draaien. Deskundige vaklui.