Prima geholpen weer

Grote beurt zoals afgesproken.

Prima service en meedenkend

Zie boven

Top autobedrijf waar ze rekening houden met de wensen van de klant!

Jullie bieden uitstekende service en komen afspraken na. En je wordt ook nog gebracht en gehaald. Ik ben super tevreden en kom de volgende keer weer.

Vriendelijke mensen, goede service.

Ben weer perfect geholpen. Er wordt elke keer net dat beetje extra uitleg gegeven. Helemaal top!

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Mijn ervaring is gewoon heel positief. Er wordt alle tijd genomen en niets is te veel.

Gewoon goed

Mensen die hun vak verstaan, en er ook schik in hebben. Er word even gebeld en overlegd als er wat prijzigs boven water komt bij beurt/apk , zodat je niet voor verrassingen staat.

Eerlijk en ervaren bedrijf met veel kennis in huis

Netjes ingelicht over kosten en voortgang, eerlijk en veel kennis van techniek.

Ik werd meteen geholpen.

De klant is koning

Tegen scherpe prijzen worden er duidelijke afspraken gemaakt. Je weet gewoon waar je aan toe bent.

service gericht en meedenkend en veiligheid voorop

Fijne betrokken medewerkers. En ze denken met je mee, houden veiligheid en verantwoord onderhoud goed in de gaten, stellen ook alternatieven voor. Kortom, k ben blij met ze.

Leveren geweldige service.

Afspraken die gemaakt zijn worden na gekomen. Na in ontvangst hebben genomen van mijn auto kwam bij het sturen een geluid onder motorkap vandaan. Na mijn vakantie een afspraak gemaakt en ze hebben een lager van een veer poot koste loos vervangen. Dat noem ik service .

youngtimer XC90 T5 getuned rijdt nu beter dan nieuw!

Gewoon goed geregeld!

Weer helemaal goed geholpen

Net als altijd: alles in overleg, en er word echt naar de auto gekeken!

Top service!

Goed en snel geholpen.

Erg fijn geholpen

Wij zijn erg fijn geholpen, zowel met onze oude auto als het aanschaffen van onze nieuwe auto.

Goede service en snelle afhandeling!

Ik heb autobedrijf Scheele als zeer prettig ervaren. Eerlijk over kosten en auto weer netjes op tijd klaar.

Eerlijk en vakbekwaam autobedrijf.

Prima, netjes, vriendelijk, volgens afspraak gehandeld.

Prima, netjes, vriendelijk, volgens afspraak gehandeld. Het enige kleine minpuntje is dat de rekening niet gespecificeerd is.

top service

Top service, persoonlijk contact

Prima lui, eerlijk en correct

Auto gebracht voor olie lekkage en apk. Tussendoor netjes gebeld over het probleem, onderdelen lieten even op zich wachten, volgende dag auto al weer klaar. En dat in vakantie tijd, en warme dagen. Prima gedaan jongens!

Super geholpen en alles in overleg gedaan.

Prima service.

Gisteren gebeld, vandaag airco gevuld, ijskoud weer, Bedankt!

Professioneel en eerlijk!

Al bij het maken van de afspraak voor onderhoud en apk denken ze mee, communiceren ze proactief en vertrekken ze concrete informatie én zijn ze eerlijk over de kosten. Heel prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Denken met je mee en willen niet het onderste uit de kan maar mijn auto is weer top

Prettig bedrijf

Met veel tevredenheid heb ik hier een trekhaak laten monteren. Verwacht geen groot autobedrijf met een mooie showroom maar juist een kleinschalig en deskundig bedrijf