Altijd prima bij dit bedrijf!

Goed en eerlijk geholpen.

Al meerdere keren hier geweest en altijd naar volle tevredenheid geholpen. Een goed bedrijf waar ze niet je portemonnee leeg willen trekken.

Snel en deskundig geholpen

Ondanks vakantie van collega is probleem zeer snel verholpen. Top

Goed, snel , behulpzaam , redelijk geprijst

Ik wordt altijd netjes behandeld, voelt als thuiskomen. Ze hebben een goed geheugen en vragen altijd even hoe het met je gaat, of in mijn geval met de verbouwing van het huis! De zaak ziet er netjes uit, en ben je te laat bellen ze altijd even om te controleren of je de afspraak bent vergeten of niet. :)

Zeer teleurstellend

Ten eerste: Houden zich niet aan de afspraak dat de auto dezelfde dag klaar zal zijn. Reparatie zou één dag duren. Aan het einde van de dag komt pas de vraag waar de moersleutel van de velgen is. Dat betekent dat er de gehele dag niet naar gekeken is! Pas aan het einde van de tweede dag kwam de melding dat de auto gereed was. Twee dagen voor een reparatie van totaal 1,8 uur! Ten tweede: De prijzen van de gebruikte onderdelen zijn ca. 4x zo hoog als bij diverse aanbieders op internet. Marge maken is OK, maar 400% vind ik te veel! Ten derde: Speciaal naar deze garage gegaan omdat zij pretenderen Volvo specialist te zijn en een diagnose kunnen stellen aan de elektronica van de elektrische spiegels. Krijg daarna te horen dat ze daar de apparatuur niet voor hebben!

Snel en vakkundig geholpen

Een probleem met mijn V40 werd door de medewerker van Scheele snel geanalyseerd en opgelost. Stapsgewijze aanpak door niet zomaar allerlei onderdelen te vervangen heeft er voor gezorgd dat de kosten binnen de perken bleven. Goed meedenken met de klant!

Betrouwbaar, goede communicatie en vakkundig

Er wordt goed contact gehouden tijdens de werkzaamheden en advies gegeven over werkzaamheden Ook klopte de vooraf vertelde prijs precies

Zoals altijd: Keurig, op tijd en volgens afspraak.

Goede service. Alles in overleg. Ook voor de niet meer zo nieuwe Volvo word een passende oplossing gezocht.

Zie hier onder

Ben goed geholpen en er is goed gecommuniceerd.

Perfect geregeld.

Auto wordt gratis opgehaald en gebracht. Zeer gemakkelijk. Vriendelijk en goed geholpen.

Prima garage!

Kom al jaren bij deze garage en ben zeer tevreden. Fijne mensen!

Eerlijk advies, deskundig en hulpvaardig

Prima!

Goed en snel

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen.

Zoals boven geschreven: Snel, deskundig en altijd vriendelijk geholpen.

Snel, vlot en professioneel

Was een snelle service actie om de keuring uit te voeren.

Weer top geholpen.

Goed meedenken, op juiste moment bellen, bevindingen laten zien in werkplaats. Helemaal goed. Beste plek voor mijn Volvo.

Prima service, vriendelijk en het werd goed uitgelegd. Ook het informeren per telefoon van wat er moest worden gedaan, was klasse.

Heel fijn geholpen met een thuis service..top.

Klantvriendelijk,service

De mensen die er waren waren allemaal heel vriendelijk Dat zie je niet overal meer op dit moment

Fijne ervaring

Ditmaal banden wisselen en banden laten balanceren. Afspraak maken gaat prettig en makkelijk via internet. Werkzaamheden snel en naar behoren uitgevoerd. Plezierig geholpen.

Prima service, gedaan wat gedaan moest worden.

Top ervaring!

Voor de jaarlijkse apk onze auto hier naartoe gebracht. Binnen twee uur al een telefoontje met de prijsopgave en aan het eind van de dag de auto alweer op kunnen halen!

Prima, persoonlijke benadering

Duidelijke afspraak en goede afhandeling reparatie

Was geheel naar wens.