Behulpzaam, nette en clotted bediening
Prima, altijd fijne ontvangst en ze zeggen wat ze doen (en doen wat ze zeggen)....
Eerste ervaring sinds de overname. Het is me goed bevallen. Ik heb een hoge pet op van de monteur, Frank. Bleek lang gelden eens privé een auto van hem te hebben gekocht. Veel kennis van zaken, vooral op het gebied van Toyota. Op basis van één ervaring kan ik een bedrijf natuurlijk niet aanbevelen, maar de enige andere optie was om ze niet aan te bevelen. Vandaar toch voor de eerste optie gekozen.
Heel vriendelijk, kennis van zaken. Eerlijk en snel. En niet geheel onbelangrijk prima tarief
Klantvriendelijk,Goede service
Denkt goed mee met klant; oplossingsgericht, snelle service en tegen betaalbare prijs
de service van dit bedrijf ervaar ik als bovengemiddeld
Geweldig bedrijf! Zeer klantvriendelijk en zoeken altijd naar de beste oplossing als ze iets tegen komen. Ze geven altijd een belletje als er meer mankeert dan van te voren gedacht werd en laten de keuze bij jou of ze het meepakken of niet. Ze hebben verstand van zaken en geven goed advies over je auto. Personeel is zeer vriendelijk en geeft uitleg bij wat ze doen, of hebben gedaan na een reparatie. Ik ga altijd met plezier naar ze toe! Ook als je een vraag heb kan je altijd bellen en helpen ze je zoals het hoort. Kortom een zeer prettig bedrijf met fijne eigenaren en personeel.
scheele
Bijzonder vriendelijk & correct, maar vooral kundig & service gericht!
Autobedrijf Scheele is een kwalitatief uitstekend bedrijf dat dienstverlening extra hoog in het vaandel heeft staan. De werknemers tonen zich zeer betrokken en denken mee om de best mogelijke oplossing te zoeken. Zelfs wanneer je de auto brengt voor een klein probleem en er worden onverwacht noodzakelijk andere reparaties geconstateerd, dan staat de auto toch aan het eind van de dag gewoon klaar én blijkt de rekening lager uit te vallen dan eerst werd gemeld. Kortom, een topgarage!
Vakmannen en leuk team
Vakkundig En snel met uitstekende service . Prima prijs en wordt goed meegedacht met klant voor juiste oplossing
Gewoon een goed en fijn bedrijf!
Prima Werd snel geholpen Belde gelijk om af te stemmen over de werkzaamheden Kon leenauto meekrijgen
Fijne partij. Geduldig en nette afhandeling!
Prima! Denken mee en achteraf kom je niet voor verrassingen te staan!
Zoals altijd weer prettig geholpen.