Ondanks dat de garantie verlopen was, ben ik zonder kosten top geholpen.

Goede betrouwbare service

Goede en betrouwvare service

Geweldig goed geholpen!

De service die je als klant mag verwachten en met verstand van zaken. Goed geholpen en meegedacht met wensen, flexibel en netjes van a tot z.

Prima gastvrij behulpzaam

Eerste keer.maar vriendelijk ontvangst Goede uitleg Gewoon normaal en eerlijk.als ze t even niet weten zeggen ze t en vertellen t later. We hopen nu lang plezier en zonder zorgen gebruik te maken vd aankoop. Leuk en attent de gift na aankoop.

Pretttig zaken gedaan.

Op prettige manier camper gekocht. Kreeg nog een hele goede tip voor de verzekering daarvan. Toppie!

Goed en netjes geholpen.

Kon gelijk even langs komen.

Hele fijne mensen die echt helpvaardig zijn.

Mijn banden moesten vernieuwd worden en dat kon erg snel gedaan worden.

Eerlijk en goed geholpen

Stoopman komt afspraken na, en levert wat ze beloven.

Altijd goed

Ik kom al jaren bij Stoopman. Altijd goede service, 2 maal auto bij hen gekocht. Nu voor APK en kleine beurt.

Prima geholpen, nette service en communicatie.

Prima geholpen en fijne medewerkers.

Kom hier al jaren

Kom hier al jaren en wordt naar ale tevredenheid geholpen

Zoals altijd heel vriendelijk en fijn geholpen.

Dit is alweer de vijfde auto die ik bij deze garage heb aangeschaft. Met alle auto's nooit problemen gehad. Een goede inruilwaarde, heel vriendelijk personeel en een zeer goede service. Een echte aanrader dus.

Snel geholpen

Goede service en klantvriendelijk.

Ik heb vorige week een auto bij jullie gekocht en ben erg tevreden over de service die ik van jullie heb mogen ontvangen. Bij de bezichtiging + proefrit en bij het ophalen van de auto werd alles duidelijk uitgelegd ivm APK en onderhoudsbeurt die nog was gegeven. Verder werd er geholpen bij de autoverzekering; erg blij mee!

Zeer positief

Lang bestaand bedrijf met fijne betrouwbare mensen. Mijn eerste ervaring hier doordat ik een bepaald type auto zocht. Hellevoetsluis is aardig uit de buurt van waar ik woon maar vanuit mijn woonperiode in Rotjeknor herinner ik me dit soort eerlijke no-nonsens Rotterdammerts

Geweldig!

Super goed en snel geholpen! Hele fijne mensen en door het plaatsen van de accu kan ik weer onbezorgd auto rijden

Goed en deskundig

Goed en deskundig en snel geholpen

Goede analyse en opvolging

Prima analyse,Goede communicatie,duidelijke prijs opbouw

fijn bedrijf!

Je wordt hier altijd fijn geholpen

Staan altijd klaar als er nood is

Staan altijd klaar als er nood is en er wordt dan gelijk gekeken of je tussendoor geholpen kan worden. Super service!

Stoopman is een uitstekend bedrijf

Wij komen al sinds jaren bij Stoopman en worden altijd uitstekend geholpen en zijn dan ook heel tevreden.

Prima Service

Vriendelijk en zeer bekwaam personeel personeel

Nette garage, vriendelijk personeel, goed geholpen

In 2024 een camper gekocht. Onze auto voor nette prijs aan Stoopman verkocht. Goede service en aflevering, neemt zeer ruim de tijd voor instructies te geven bij aflevering van camper. Regelmatig prettig contact gehad, ook vragen achteraf worden netjes beantwoord. Garantie mbt een klein technisch probleem werd zeer netjes opgelost.

Altijd goede behandeling

Al jaren tevreden

Goeie garage

Kom hier al een tijd. Goeie garage, wordt meestal snel geholpen en anders proberen ze wel gauw een plekje te vinden voor je. Vriendelijke mensen die er werken.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis