Goede service en erg vriendelijk

Ik ben er nu een paar keer geweest. Zijn eerlijke en zeer vriendelijke mensen . Zijn duidelijk aan wat er ad hand is met de auto, evt verduidelijkt met foto's, en laten dan weten wat er gebeuren moet. Achteraf de rekening ook keurig verstuurd waar alles op staat. Komen hun afspraken na Al met al voor mij de reden dat ik er al vaker ben geweest, gewoon omdat ik zeer tevreden ben.

Correcte en goede dienstverlener.

Aantal keren mijn auto gebracht voor onderhoud en advies. De medewerkers van Dalhoeven zijn kundig, correct en bovenal zeer vriendelijk. Ze geven een goed advies en zijn betaalbaar. Wat nodig is doet men, geen verkooppraatjes. Daarnaast zijn ze ook nog zeer service gericht. Een leenauto is altijd beschikbaar. Al met al een prima autobedrijf.

Betrouwbaar

Nooit problemen, altijd goed en betrouwbaar

Top garage

Een garage, die iedereen zou wensen: klein, persoonlijk, klantgericht, korte reserverings- en wachttijden, klant is een persoon en geen kenteken en zeker betaalbaar!

Fijn en servicegericht familiebedrijf

Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Als je een auto koopt, hoop je dat je op deze manier behandeld wordt. Duidelijke afspraken, perfecte service en een all in Prijs, inclusief een jaar garantie en pechhulp. Waar vind je dat nog.

Altijd kwaliteit service en vriendelijkheid

Al jaren onze garage en nooit enige kritiek. Voldoet aan alle voorwaarden. Service uitstekend. Top !

Altijd 100 %

Staan altijd voor je klaar, zelfs in een andere woonplaats. Altijd vriendelijk, geweldige Topgarage. Ga zo door!

Betrouwbaar

Goede service en deskundig!

Wat een fijn bedrijf echt gemotiveerde mensen die met je mee denken

We hebben gekeken naar een Fiat Panda van 2014 met 1200 cc motor. De aankoop was heel erg fijn en goed. Ben zeer tevreden met dit bedrijf. Gewoon een goed bedrijf zonder poespas en gezeur. Echt iets om de volgende keer weer een auto te kopen. Bedankt voor de fijne auto

Prima onderhoudsadres en uitstekende service en vakmanschap

Wij komen al jaren graag bij autobedrijf Dalhoeven en blijven dat ook nog jaren doen.

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Heel fijn bedrijf waar je je echt thuis voelt

Kocht een Beetle cabrio. Aflevering was perfect. Erwin is een man waar je van op aan kunt. Blij met deze garage.

Goed en gedegen

Goede ervaringen. Klantvriendelijk

Klantgericht

Vriendelijk en meedenkend

Al jaren een tevreden klant.

Ik kom al jaren voor onderhoud bij Dalhoeven en ze hebben me niet één keer teleurgesteld. Ik kan er altijd snel terecht, vrijwel altijd is er een leenauto beschikbaar en als er iets vervangen wordt bewaren ze het oude onderdeel, zodat je kan zien dat het ook echt nodig was. Top garage waar vakmanschap en klantvriendelijkheid altijd voorop staat, een hele dikke aanrader!

Zoals altijd echt vakmanschap en eerlijk en betrouwbaar.

Er was een belangrijk onderdeel kapot dat direct vervangen moest worden. Het duurde een dag langer dan verwacht,wat was de reden,het betreffende onderdeel was naar mening van Erwin vrij duur dus hij ging zoeken en vond hetzelfde onderdeel €100,00 goedkoper ,ook nieuw dus ! Ik vind dit geweldig

Snel, correct, goede service en overzichtelijk en meedenken.

Prima garage met fijne medewerkers

Denken mee, geven een eerlijk advies.

Zeer vakkundige garage

Goede garage die eerlijk is en met je meedenkt. Ze laten altijd zien wat er vervangen is en maken ook foto's van de gevonden problemen. Erwin (en collega's) is een zeer vakkundig monteur en geeft goed advies.

super fijn bedrijf al jaren ons vast adres voor onderhoud bedrijfsauto`s!

altijd netjes geholpen en er word echt meegedacht met je vakkundig en professioneel!

fantastisch

Ik word altijd super goed geholpen. Er wordt altijd tijd voor je vrijgemaakt en je wordt keurig te woord gestaan. Er wordt met je meegedacht. Er staat een leenauto voor je klaar. Oftewel super vriendelijk personeel, heel vakkundig, goede service en betrouwbaar.

Gewoon goed.

Vriendelijk, behulpzaam en meedenken. Dus heel gewoon goed

Klantvriendelijk en goede service

Betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam

Super vriendelijk personeel. Attent en behulpzaam. Mijn vaste adres voor mijn auto.

Gewoon goed en erg betrouwbaar

Altijd een goede uitleg als er een probleem is en als dat zo is wordt het met vakmanschap goed opgelost. Je weet altijd waar je aan toe bent.

Eenhuisstraat 4

7665PZ Albergen