Dalhoeve is zuiniger dan ik met de auto en toch aardig voor mij

vriendelijk en betrouwbaar

Een uitstekend autobedrijf.

Met mijn inmiddels 20 jaar oude Ford kom ik al jaren bij autobedrijf Dalhoeven in Albergen. Men geeft je een eerlijk advies over de toestand van de auto en de eventueel te verrichten reparaties en onderhoud. Een afspraak is vlot gemaakt en reparaties worden vakkundig uitgevoerd door vriendelijk personeel. Duurt het wat langer dan staat er een leenauto voor je klaar, kun je er op wachten dan doe je dat onder het genot van een lekker kopje koffie.

TOP!

Autobedrijf Dalhoeven denkt altijd mee en doet alles wat in hun vermogen ligt om de perfecte service te geven.

Altijd goed en zeer betrouwbaar

Ik ken geen betere garage dan deze!

ik heb een super ervaring met Dalhoeven

Ik heb een super ervaring met Dalhoeven

Eerlijk en goed!

Al jaren mijn vaste adres.

Super garage bedrijf, al paar keer geweest voor apk en onderhoud, altijd vriendelijk, kan altijd snel terecht. Zou dit zeker aanbevelen bij anderen. Leggen alles goed uit en altijd eerlijk. Toppers

Vriendelijke medewerkers.

Tot nog toe alle reparaties naar tevredenheid volbracht.

Betrouwbaar en eerlijk

Al jaren klant, altijd betrouwbaar en eerlijk. Denkt goed mee naar de beste oplossingen. Dit autobedrijf zeker aan te raden.

betrouwbaar en goed

Betrouwbaar, goede service, en fijne communicatie Garage waar je van op aan kunt. Gēén verborgen kosten.

Betrouwbaar, goed en professioneel

Deze garage verdient een grote compliment omdat ze altijd klaar staan . En met raad en daad krijg je een goed beeld .

Top garage

Service uitstekend

vriendelijk en betrouwbaar

Snelle hulp als het nodig is.

De eigenaar van dit autobedrijf is zorgvuldig en klantvriendelijk.

Mijn ervaring is dat na iedere onderhoudsbeurt kenbaar word gemaakt wat er gebeurd is aan de auto. Kapotte onderdelen die vervangen zijn laat hij zien waardoor hij vertrouwen krijgt van de klant. Neemt even de tijd om e/a toe te lichten waarom het vervangen moest worden. Wat niet noodzakelijk is om te vervangen word niet vervangen. Kortom geen onnodige kosten.

Komen afspraken na op een eerlijke manier

Goed en eerlijk

Vakmanschap

Kundig en net bedrijf, goede service voor een nette prijs.

Geweldige service

GEWELDIG SNEL EN GOED GEHOLPEN

altijd goed ontvangst

duidelijke uitleg als er wat aan de hand is en wat er met de auto gedaan is. Onderdelen worden bewaard om het te laten zien wat er kapot is.

Beste garage die ik mee heb gemaakt. En altijd eerlijk

Uitstekende service, altijd betrouwbaar

Zeer vriendelijk, deskundig, behulpzaam en flexibel, men staat altijd voor je klaar. Woonachtig in Emmen, maar ik rijd hiervoor zonder twijfel naar Albergen.

top

eerste keer geweest, vriendelijk ontvangen en alles netjes uitgelegd. Ze namen de tijd voor ons en waren zeer vriendelijk. wij blijven zeker komen als er wat is met onze auto.

Een goede en zeer betrouwbare garage

Een goede en zeer betrouwbare garage

Vriendelijke en eerlijke mensen heel goede service

Vriendelijke en eerlijke mensen Zeer goede service

Uitstekende en snelle service

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Uitstekend autobedrijf met mensen die hun vak verstaan!

Een autobedrijf waar ik al jaren mijn auto’s naartoe breng voor een onderhoudsbeurt en apk. Het personeel is vriendelijk, denkt met de klant mee en belt altijd even, indien er onverwachte kosten zijn. Zeer tevreden over de geboden service!

Eenhuisstraat 4

7665PZ Albergen