Vlot en deskundig geholpen! Zeer tevreden, en dat alles voor een redelijke prijs!
Goede service,Gaan voor een oplossing en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.
Klantvriendelijkheid staat op de eerste plaats!
Zeer positief. Goede service, transparant, eerlijk en niet duur.
Erg betrouwbaar en goede service,
wij zijn zeer te vreden goede ontvangst heel klant vriendelijk en een perfecte aflevering door simon het is de moeite waard om bij dit autobedrijf te kijken
Roubos zorgt ervoor dat je auto goed gemaakt wordt, ook als het bijna onmogelijk is, zoeken ze naar oplossingen. Ze leveren de auto altijd keurig gewassen en schoon weer af. Ik ben tevreden, moet er meer dan een uur voor rijden, maar heb het er voor over.
Bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam.
zeer goed
top
Een zeer klantvriendelijk bedrijf.
Goede service.
zeer goed
Wij hebben in juli dit jaar een golf 6 gekocht. Prima afgeleverd na een paar maanden begon de dsg bak moeilijk te schakelen. Dit is uitstekend binnen de garantie gemaakt. Snelle service plus een fijne leen auto
prima bedrijf
goede service