Prima en snel geholpen

Vakbekwame en vriendelijke mensen daar bij Autoservice Jonker.

gewoon goed

vertrouwd adres

goede service en prijs

klantvriendelijk, openheid en goede prijs kwaliteit.

Super!

Ik heb mijn auto laten keuren voor de apk. Dit gebeurde heel snel. Wanneer bleek dat er reparaties nodig waren werd ook dit snel en goed opgelost. Goede service en een goed eindresultaat.

Vriendelijk en top service!

Ik ken Jurjen als flexibel, iemand die meedenkt en je een eerlijke prijs berekend.

Goede en snelle serviceverlening.

Dit bedrijf handelt snel en levert een prima dienstverlening af voor een acceptabel tarief. Heel tevreden ben ik.

Consistente goed service

Goede ervaring snel en alles gedaan wat we gevraagd hebben

Super snel geholpen

Goede service vriendelijke mensen

Uitstekende service

Bij Jurjen Jonker denken ze mee met de klant. Verrichten geen onnnodige reparaties. De kosten zijn redelijk. Kortom een garage waar je graag terugkomt!

goede communicatie

Elke stap die aan je auto wordt gedaan, wordt overlegd. Kwam voor een reparatie, maar nadat de auto voorgekeurd was, bleek dat dit weggegooid geld zou zijn. garage heeft me gebeld en de keus aan mij overgelaten, tevreden klant!

Vriendelijke mensen, vlotte service, prima kwaliteit.

Duidelijke afspraak. Goede ervaring

Fijne garage

Goede service Eerlijke prijs

Hulpvaardig

Je krijgt altijd de juiste service. Er wordt meegedacht en men is erg vriendelijk.

Ben niet iemand die snel iets zegt maar ben en blijf het een super bedrijf vinden! Service is echt goed en mensen zijn klantvriendelijk. Dit is de garage waar je tevreden naar huis gaat en je niet bestolen wordt! Toppers!

goede service en accuraat werkzaamheden verricht

Mijn auto werd opgehaald en alle zaken zijn deskundig behandeld

super netjes vriendelijke medewerkers top allemaal

super service zeer vriendelijke medewerkers prachtig en zeer schone garage mooi dat je gratis leenfiets mee kan krijgen top

Kundig en ervaren, keurige werkomgeving

Ik werd op korte termijn geholpen toen ik bij familie op bezoek was vanuit het buitenland. Het geleverde werk is van een hoog niveau. Serieus en kundig team.

Vriendelijk en vakkundig

Fijn dat er wordt meegedacht over de best passende oplossing. In mijn geval was de kachelradiator verstopt, die is enkele malen gespoeld en gereinigd, waardoor vervanging overbodig is.

In 1 woord "uitmuntend"

Duidelijke en heldere communicatie, snelle reactie op emails. Wordt goed mee gedacht in oplossingen, zonder bureaucratische geneuzel. Echt super tevreden over de gehele gang van zaken, van ontvangst tot het afhalen.

Prima, snel en vriendelijk geholpen!!

Correct geholpen.

Meer dan prima service

Meer dan prima service !

Uitstekende eerste kennismaking

Bestelbus gebracht voor schoonmaken roetfilter, beurt en APK. Meer dan vriendelijk geholpen, en voor mij heel belangrijk, netjes gecommuniceerd wat er moest gebeuren. Zelfs gevraagd of het kentekenlampje mocht worden vervangen! Voor zeer redelijke prijs vervangende auto mee gekregen.

Aanrader

Altijd goed bij Jurjen.

Zeer correct bedrijf. Vriendelijke mensen.

Hebben zich gehouden aan de afspraak.

Wolfraamweg 5 7

8445PL Heerenveen