snelle service en afhandeling. duidelijk en goedkoop email is [email protected] oude mail niet meer in gebruik

Super bedrijf die de tijd neemt om jouw auto weer goed af te leveren

Zeer prettig en altijd in overleg pas iets doet en denkt aan de kosten vd onderdelen zonder in te leveren op de kwaliteit!

Top werk!

Fijne service, netjes werk afgeleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen en geven goed advies. Eerlijk bedrijf en zeker een bedrijf waar ik terug kom!

Nuet klantvriendelijk

De werkzaamheden zijn prima , ik ben tevreden over de prijs en werkzaamheden. Helaas werd ik niet netjes behandeld. Ik moest gelijk afrekenen dat had ik liever van te voor willen weten. Ik moest bijna € 800 voldaan anders kreeg ik mijn bedrijfsbus niet mee! Dus dat was eenmalig!

Goede service en een vriendelijk contact.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prettige ontvangst met koffie!! APK binnen een half uur klaar!

Een zeer schappelijke prijs voor de APK (daar wil je wel wat extra kilometers voor maken!)

Zeer betrouwbaar

Eerlijk in de prijs en tijd van de reparatie.

Gewaardeerd als een (nieuwe) klant

Geen enkele vraag die ik stelde was te gek, dat biedt waardering.

Snelle en goede service.

Goede service en snel geholpen voor prima prijs

Vriendelijk geholpen en snelle afhandeling van reinigen roetfilter bedrijfsbus

goed en volgens afspraak

snel op mail en werkzaamheden

Alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd, vriendelijk en behulpzaam.

Snelle service

Klantvriendelijk en goede service!!

Airco bij laten vullen en kon er op wachten.

Goede garage. Overzichtelijk grote werkplaats, veel ruimte. Vind ik prettig omdat ik zeer gesteld ben op mijn auto.

snel en goed

Snel en goede service

no nonsens

Duidelijk, eerlijk en redelijk bedrijf. Wij besteden al ons werk bij Jonker uit. Ruim 15 jaar zeer tevreden.

Goede service en prijs. Goed contact bij onverwachte reparaties

De service is prima en tarieven zijn acceptabel. Ik ben zeer content met de dienstverlening.

Snelle goede service

Kleine verbetertip: het (plaatselijk) weer schoonmaken van de vuile handafdrukken die op het plaatwerk zijn ontstaan door vervangingswerkzaamheden. In ons geval werd de kentekenverlichting vervangen en kregen we onze (witte) auto terug met vette handafdrukken op de kofferklep. Klein detail, maar ook kleine moeite om even schoon af te leveren.

alles goed

goede behandeling

Ik kon direct komen. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden

Ik kon dezelfde middag nog komen voor de aircobijvulling. Vriendelijke mensen. Heerlijke a cappuccino gekregen. Zeer tevreden

Goede service + goed advies

Problemen zijn vakkundig verholpen en men neemt ruim de tijd om uit te leggen hoe deze problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Wolfraamweg 5 7

8445PL Heerenveen