Goed geholpen zeer tevreden

Goede garage waar je goed wordt geholpen

Prima service van Wijnne!

Onze auto wordt al jaren onderhouden door Wijnne. Een afspraak is snel gemaakt, onderhoud is prima en vriendelijke medewerkers.

Kon op de servicebeurt van mijn Kadjar wachten. Alles verliep op de afgesproken tijd.

Wijnne is een fijn eerlijk bedrijf dat ik iedereen kan aanraden!

Denken altijd netjes mee met alles, trekken het vel niet over je oren en proberen alles te doen om je tevreden te houden! Kopje koffie tijdens het wachten of vervangend vervoer als het wat langer duurt! Ook voor het kopen van een auto ben je hier op het juiste adres!

Ondanks korte ervaring : prima

Ze doen erg hun best voor je.

Ik ben zeer tevreden over de afspraken en de service!

Goed advies gekregen v w betreft soort winterbanden.

Goede ervaring bij aankoop auto

ik kreeg ruimschoots de gelegenheid met de beoogde auto proef te rijden. Het contact met de verkoper was ook goed en alle afspraken werden keurig nagekomen.

Het probleempje werd duidelijk uitgelegd en opgelost

Prettige benadering!

alles is in goede volgens afspraak gedaan

is goed

Ondanks alle drukte in de werkplaats is de reparatie in een mooi tijdsbestek uitgevoerd. Zeer tevreden!

Prima geholpen.

Alles volgens afspraak, naar tevredenheid.

Doen wat is afgesproken

Afspraken worden keurig nagekomen

positief

naar alle tevredenheid

gemoedelijke sfeer, prima vaklui, voorkomend en behulpzaam.

Topbedrijf, accuraat, eerlijk, open en correct!

Bij het laten keuren van mijn auto werd ik vroegtijdig op de hoogte gesteld van de punten waarop deze zou worden afgekeurd. Er werd een opsomming gemaakt die ik schriftelijk mee kreeg, met het eerlijke advies aan deze auto niet veel geld meer te besteden. Een eerlijk verhaal en advies waarmee ik wat kon!

Bij autobedrijf Wijnne kom je nooit voor verrassingen te staan. Vooraf prijsopgave en als er bijkomende kosten dreigen wordt er altijd eerst overleg gepleegd. Wederom viel de factuur lager uit dan ik verwacht had. Wij hebben 2 auto's in onderhoud bij dit bedrijf en zijn heel erg tevreden. Een degelijk bedrijf die doet wat ze beloven!

Perfect.

Volgens afspraak perfect geregeld.

Keurig gehandeld

Onze voorcamera deed het niet meer, dit was nog garantie en wordt door Wijnne opgelost bij een dealer, prima service. Ook de beurt was prima.

zeer correct en adequaat onderhoud van de auto en afhandeling!!

Super garage!

Positief

Deskundig

Garantie werkzaamheden

Keurig geholpen en op de hoogte gehouden.

Tijdens het onderhoud goed op de hoogte gehouden van de situatie. Gratis een leenauto gebruikt. Prima geholpen. Gast vrij.

Keurig geholpen en op de hoogte gehouden.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.