Goede service.

Afspraken worden keurig nagekomen. Contact prettig. Goede ervaring.

Prima geholpen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service 1e klas.

Zeer klantvriendelijk.

Top bedrijf goede service

Altijd keurig geholpen al jaren klant

tevreden

tevreden

altijd goed

altijd goed

Dit is wat je hoopt van een garage.

Snel, het goede onderdeel aanwezig en een goede nota. Heel redelijk berekend. Een bedrijf met een persoonlijke touch!

Ik ben erg tevreden over de APK keuring. Ze hebben oog voor detail en zijn erg allert voor niet alle daagse problemen.

snelle afhandeling van een plotseling ontstaan probleem

Ik werd snel geholpen toen er een te laag peil van koelvloeistof en olie werd geconstateerd

Niet echt positief

19-03 auto gekocht een fiat 500 sport blauw Deze stond in Doornspijk , hij is naar Dieren gekomen, zodat ik hem kon zien en een proefrit kon maken! Supergoed geregeld door Niek!! Ik was erg enthousiast en heb hem gekocht Hij kreeg 23-3 een nwe distributieriem. Helaas de donderdag hierna (24-3) problemen gekregen.( Ik heb een leenauto gekregen ) Helaas was er iets niet goed, op dit moment staat hij bij de dealer Dus ik heb een heel mooie auto gekocht (€11.000) Helaas heb ik mijn auto dus nog niet, wel mijn geld weg en geen auto. Niek is heel behulpzaam en begripvol voor mijn frustratie Gelukkig kon ik de leenauto blijven gebruiken (ik hoop dat dat niet lang meer nodig zal zijn) ondanks deze dikke vette pech ben ik tevreden over de behulpzaamheid en medeleven van jullie

Snel en duidelijke diagnose

Kundig , vriendelijk personeel

snel en prima werk

No nonsens bedrijf. Prima aan te bevelen

Prettige contacten en prima aflevering van onze Kia Sportage

Onze zoektocht naar een jonge Kia Sportage eindigde met een positief resultaat bij Wijnne in Nijmegen. We waren tevreden over de inruil van onze Hyundai Tucson. De aflevering op 16 maart 2022 was prima in orde. We rijden nu 2 weken probleemloos met de Kia en hopen dat nog lang en met goede service van Wijnne te doen.

Gewoon een prima bedrijf

Een bedrijf die ik zeker kan aanraden.

Zeer correct uitgevoerd volgens afspraak

Ik ben zeer tevreden over de service!

Vriendelijk mensen

Correct geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Gaf storing aan op dashboard. Werd gelijk naar gekeken en verholpen. Goeie service.

geweldig en komen afspraken na, top.

fantastisch.

Goede snelle service

Heel goed

Net werk geleverd.

Vlotte bediening.

Ben tevreden.

Ben tevreden over gemak voor het maken van een afspraak voor een grote beurt. Ben goed geïnformeerd over wat er gaat gebeuren bij de beurt en de leenfiets stond klaar. Kon in de loop van de middag de auto al weer halen. Alleen was er de nodige mist over de verlening van de 'Bosch service'. Heb deze verlengd, maar kreeg van Bosch Service bericht dat contract was beëindigd terwijl ik deze juist heb verlengd. Na telefonisch contact is duidelijkheid gebracht. Ik moet nog een tijdje wachten op het pasje en het contract. Jammer zoals het is geregeld!

Alles weer prima geregeld!

Zoals altijd ging alles weer zoals afgesproken. Goed bedrijf en vriendelijke mensen!

meewerkend en denkend

gewoon prettig

Mijn verwachting was anders maar uiteindelijk tevreden.

Tis dat de auto bij Wijnne gekocht is en ik bericht kreeg ivm service beurt. Mogelijk bekjjk ik een volgende keer om de beurt elders te doen. Vind de communicatie niet helder maar dat kan een moment opname zijn. Bij afhalen auto, vette plekken op de motorkap.

goede behandeling voor auto en klant.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.