Goede service en zich houden aan de afspraak.

Zeer goede ervaringen met dit autobedrijf.

Uitstekende service

Vorig jaar een auto gekocht. Vriendelijke ontvangst, goed advies, snel tot een deal gekomen. Zonder problemen nog wat zaken laten repareren die nog onder de garantie vielen. Je kunt hier met een gerust hart heen.

geen

was goed toch nog een snelle afwerking

Goede service, goed overleg en snelle afhandeling

Auto snel nagekeken. Goed en duidelijk overleg over vervolgstappen. Reparaties goed en vlot gedaan.

Altijd fijn om binnen te komen. Geweldige service. Prettige ontvangst.

Net en verzorgd bedrijf waar de tijd voor je wordt genomen. Goede service ook.

Vriendelijk en behulpzaam.

Kleine gebreken worden gelijk opgelost.

uitstekend geholpen zoals altijd

doen er alles aan om te kunnen helpen

Auto weer in perfecte staat na de uitgevoerde reparatie.

Uiterst vriendelijk personeel. Super.

Persoonlijk goede behandeling .

Mijn cijfer is deze keer wat minder omdat de auto terug moest doordat er 2 zaken niet helemaal goed waren afgewerkt. Ben verder zeer tevreden.

Fijne garage met vakbekwame services.

Afgelopen maand auto ingeruild en ging vlot en houden zich aan de afspraken.

In dit bedrijf heb ik 100% vertrouwen. De auto is weer prima voor elkaar, de rekening is netjes en altijd een leenauto. Top!

Konden snel terecht voor reparatie en kregen de auto netjes gewassen terug.

Prima advies van de verkoper, klantvriendelijk.

Gewoon prima ervaring Wijnne doet wat het moet doen.

Tevreden tot zover

Vriendelijk personeel, klantgericht bezig, benadering is op en eerlijk

super bedrijf

wij waren bij de koop er voor de eerste keer zeer goed geholpen ook bij de levering heeft Gerrit ons prima geholpen. Er moest nog iets geregeld worden en daar heeft Gerrit ons helemaal mee geholpen. Wij zijn zeer tevreden

Alle afspraken wordt aan gewerkt en perfect waar gemaakt.

Zeer klant vriendelijk en perfecte service op werkplek incl werkplaats. alles is naar wens van deze zijde

Prima service.

Ik kreeg zelfs een gewassen auto terug.

Snel een afspraak, snel en goed de aanpassing uitgevoerd!

Inbouwen anti-marterkastje in onze auto was zó geregeld. De afspraak kon snel worden gemaakt en het werk is snel en goed uitgevoerd.

Uiterst tevreden

Wij zijn erg tevreden over jullie.

Prettige ontvangst, goede uitleg, strak tijdschema.

Fijne zaak om naar terug te gaan

Goed bedrijf.

snelle service

goed en snel geholpen met een beurt voor de auto prijs kwaliteit verhouding is zeer goed

Top service

Altijd erg klantvriendelijk ingesteld en meteen weer geholpen. Fantastisch. Top service

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.