Lang gewacht

Ik had een afspraak voor de keuring, hierbij zou ik op de auto wachten. Had ik ook nog een mail over gestuurd. Helaas was de desbetreffende werknemer ziek en was dit verder niet bekend. Hierdoor heb ik ruim een uur gewacht en heeft er verder ook niemand iets gevraagd. Vervolgens ging ik kijken en stond de auto nog hetzelfde en niets aan gedaan. Vervolgens wel excuses en kreeg een leenauto mee. Verder een uitstekende afhandeling en dus tevreden. Misschien wel handig om een algemene mail te hebben, zodat iedereen op de hoogte is van bepaalde afspraken met klanten voor het geval er iemand ziek of vrij is.

De storing is netjes opgelost

Goede ervaring de storing is netjes opgelost

Vriendelijk en servicegericht.

Niets aan toe te voegen. PS Maak de letters wat vetter. Is zeer moeilijk te lezen

zeer prettig ontvangen, gemoedelijk.

Al vanaf het eerste contact een zeer prettige ervaring. er werd rustig de tijd genomen om mij te woord te staan en er werd geluisterd !! geen snelle verkoop praatjes, maar afstemming voor beide partijen. Het bestaat dus nog wel. top !!

direct en correct geholpen

Wijnne te Dieren is klantvriendelijk zoals het hoort!

garantie op aankoop uitstekend uitgevoerd

Kleine schade opgemerkt na aankoop, prima opgelost door de werkplaats

Vriendelijke mensen

Het zijn super vriendelijk mensen en als je een vraag stelt luisteren ze naar je en komen samen tot een oplossing

goed behandeld waar ik voor ge komen was tot de volgende keer

bedijf straalt rust uit

Zeer goede snelle service!!

Goed geholpen, prettig vervangend vervoer. Zeer vriendelijk personeel.

Uitstekende service

Goed en vakkundig geholpen!

heel goed ik kon zo komen

goed ik was meteen aan de beurt

Zeer fijne ontvangst

Ik kreeg oliealarm en ben naar garage Wijne gereden. Een bijzonder vriendelijke ontvangst en meedenken in een oplossing. De auto kreeg een diagnose dat de ketting vervangen moest worden en dat er nog niet beoordeeld kon worden of het carter ook schoongemaakt of vervangen moest worden. In het ergste geval een andere motor. Al met al hoge kosten voor reparatie of vervanging van de motor. Ik heb uiteindelijk besloten om de auto op te halen en bij eigen garage te brengen. Hier werd vastgesteld dat het om een lekke packing ging. De service en klantbenadering een dikke 10. De diagnose was wat voorbarig.

Super service!

Aan komen rijden, vraag neerleggen en meteen geholpen worden (zachte band). Band bleek lek, reserve band erop gezet en de volgende dag was er al een nw band. Beter kun je het toch niet krijgen. Fantastisch, zeer service verlenend.

Prima service, goede ontvangst

Ik kom al jaren bij garage Wijnne. Altijd prettig geholpen en de auto weer in prima staat!

Goede service.

Goede service.

Mijn auto moest naar aanleiding van een beurt toch nog verder gerepareerd worden (pomp van de stuurbekrachting). Dit zit wat tegen, waardoor de auto langer in de garage moet blijven. Daar door Hennie keurig over geïnformeerd en de leenauto mag verder kosteloos gebruikt worden. Ik kom al jaren bij Autobedrijf Wijnne en heb er inmiddels mijn derde auto gekocht en in onderhoud en dat steeds tot volle tevredenheid.

Goed geholpen.

Prima geholpen. Goede receptie en goede garage.

Alles netjes uitgevoerd

Alles netjes volgens afspraak uitgevoerd!

Uitstekende service en herstel foutmelding

Uitstekende en snelle service bij foutmelding bij gordelsensor van onze BMW. Snel en goed opgelost. Bedankt!

Weer uitstekend geholpen!

Na de vorige beurt was er nog een klein probleempje en dat is snel verholpen en zonder rekening. Dat is nog eens service!

Vriendelijke en kundige mensen

Veel keuze in auto’s en vriendelijke mensen.

Kleine klus keurig uitgevoerd.

Werkzaamheden goed uitgevoerd. Auto netjes afgeleverd.

Vriendelijk te woord gestaan maar probleem nog steeds niet opgelost.

Heb auto nu 3 1/2 week maar stuur probleem nog niet opgelost overige zaken zijn prima opgelost. Jammer dat ik nog steeds niet met plezier in mijn nieuwe auto rij. Moet wel lang wachten op afspraak bij dealer via jullie. Wil auto eventueel omruilen voor iets anders door 14 dagen omruil garantie . Ben nu bijna 1 Maand bezig vanaf ophalen auto. Erg jammer.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.