Goede afspraken.

Heel prettige service

Mijn lease auto voor groot onderhoud. Kon vlot terecht, net voor einde van dag klaar. Dit was mijn ervaring ook al eerder. Over prijs kan ik niets zeggen, want het is dus n lease.

uitstekend

uitstekende communicatie redelijke prijs uitstekende service was geen klant, nu wel

Prima uitleg en reparatie

Snel en goed geholpen.

Top bedrijf

Super goed geholpen. Prima en goede service. Een bedrijf waar je gewoon lekker jezelf kunt blijven. Top.

ze hebben netjes De auto opgehaald en weer terug gebracht .de surfers wat goed

Alles is naar tevredenheid goed gegaan

Een probleem is dat de telefoon nog niet goed werkt

Heel goed

Supersnelle en professionele service bij pech.

Als altijd was het contact prettig en professioneel, behulpzaam, zowel van de receptie als van de monteurs. Omdat het dit keer een technische storing betrof waren wij blij met de zeer snelle hulp. Ook de vervanging van het onderdeel was heel snel geregeld. Alle lof voor alle medewerkers van onze garage!

Staan gelijk voor je klaar.

Goed bedrijf staan gelijk voor je klaar en gaan goed met de klanten om.

Snel, goed, uitstekende service

Ze doen wat ze beloven.

Goed bedrijf

Goed bedrijf

Doen wat ze zeggen

Zeer goede afspraken.

Garantie geen enkel probleem. Onderdeel is vervangen prima opgelost. Vakbekwaam personeel altijd netjes.

Aflevering + garantieafhandeling: onder de maat

1e Fiat 500 Hybride aangekocht in Maart '21: afleverbeurt onvoldoende: o.a. verkeerde motorolie. Motorproblemen: garantieafhandeling onvoldoende. Uiteindelijk heeft autobedrijf deze Fiat teruggenomen daar de klachten niet op te lossen waren en tegen bijbetaling heb ik een door mij opgezochte Fiat 500 dualogic bij een ander bedrijf via Wijnne kunnen aanschaffen onder dezelfde voorwaarden. Echter: auto bleek bij aflevering niet professioneel gepoetst, niet voorzien van de gevraagde kentekenplaathouders en kentekenplaten met opgelegde cijfers/letters. Ook was er nog een lakbeschadiging niet bijgewerkt, terwijl er wel afleveringskosten waren betaald. Fiat met motorproblemen stond dezelfde dag weer te koop aangeboden bij Autobedrijf Wijnne.

prima bedrijf

De eerste keer APK+ onderhoud, redelijke prijs. Kom weer terug.

Betrouwbare en vriendelijke garage

Ik heb al een aantal jaren verschillende auto's in onderhoud/reparatie bij Wijnne Doornspijk. Ik ben erg te spreken over hoe ze communiceren met de klant, maar ook over het werk wat ze leveren. Tegen een acceptabele prijs maken ze je auto weer goed en ze geven mij het vertrouwen dat precies dat wat ze zeggen ook gebeurd is (en dat heb ik echt niet bij elk garage bedrijf).

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, doeltreffend en accuraat

Indien nodig is er in de coffee-corner ruimte om in alle rust te wachten tot het "karwei is geklaard". Dit gebeurt snel en accuraat en eventueel na overleg met de klant.

Wijnne biedt en voortreffelijke service, heeft deskundig personeel.

Mijn eerste ervaring met Wijnne, een aantal jaren geleden, was minder goed. Een dag nadat mijn auto na de aankoop werd afgeleverd, stond ik zonder olie. Het bleek dat het oliefilter niet goed was afgesloten. Daarna is alles tot nu toe vlekkeloos verlopen. Vriendelijke mensen aan de balie. Zonder veel kosten een leenauto krijgen. Mensen van Wiijnne, ga op dit niveau door !!:

Gezellig en goed geholpen.

Goed ontvangen, auto goede beurt gehad en prijskwaliteitverhouding prima.

Top, snelheid van handelen, kennis en correctheid was weer van hoog niveau!

Of het nu druk is of rustig, vijf voor vijf of s morgens acht uur, degene achter de balie en de jongens in de garage blijven beleefd. Niets is ze teveel, daar kun je mee voor de dag komen.

Zeer goed geholpen

We hadden een probleem met de accu van onzen ford focus. Een medewerker van Wijnne heeft de auto opgehaald en er is een nieuwe accu in gezet.

Vriendelijk personeel en een snelle wisseling van de banden

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.