Toppie

Zeer vriendelijk personeel en een goede service ga zo door ik ga nergens anders naar toe top bedrijf

Heel erg goed.

IK werd laatst netjes geholpen toen ik met een lege accu in de auto in Brummen bij de winkels stond. Later is de auto nagekeken , allemaal netjes gebeurd.

TOP service daarom al 15 jaar klant!

Wijnne geeft prima service voor een redelijke prijs! Afspraken worden na gekomen. Geen gezeur of vervelende verrassingen. Ik kan Wijnne beslist aanbevelen.

Zoals altijd geweldig geholpen

Dakdragers besteld en keurig geplaatst door de monteur

Goed en vakkundig

Goed en vakkundig

Ondanks de Corona prima ervaring.

We zijn correct te woord gestaan onder genot van kopje koffie (natuurlijk met beperkingen) . Met mondkapjes is contact moeilijker. Praten is wat onduidelijker. We zijn goed geïnformeerd over de te kopen auto. Verkoper was vriendelijk! We hopen lang plezier te mogen hebben van de occasion en vaker terug te komen bij garage Wijnne.

Gewoon goed en klant Vriendelijke

De medewerkers hebben kennis van zaken

Prima, al waren de pepermuntjes over de datum

Alles gewoon in orde

gewoon goed

gewoon goed....!!!!

Heel vriendelijke en goede service.

In redelijk korte tijd mijn tweede auto hier gekocht. Hartelijke ontvangst, goede service. Ook de einde garantie check is zeer netjes. Kleine gebreken die er waren werden probleemloos verholpen. Ik ben zeer tevreden.

prima meegedacht over een prima nieuwe auto

Onze vorige auto heeft het lang volgehouden maar was uiteindelijk 'op'. Er was een goede occasion vervanger beschikbaar, die grondig gecontroleerd is, en die wij met vertrouwen hebben aangekocht.

Goede en prettige service

Betrouwbare en persoonlijke service. Duidelijke uitleg betreffende de benodigde reparatie.

Ik wordt altijd goed geholpen

Nooit geen klachten dus houden zo

Prima service in de afgesproken tijd en bedrag

Als extra service werd de auto na afloop keurig en gratis gewassen

zeer goed

je word keurig netjes geholpen dus geen problemen

Mijn ervarig is uitstekend.

De auto was na de onderhoudsbeurt nog schoongemaakt ook tot mijn verrassing.

gewoon goed

Altijd aardige mensen en altijd behulpzaam. Mijn auto heeft nu haast 500.000 km gelopen en nog steeds perfect onderhouden! Chapeau

Betrouwbaar en klantgericht.

Vriendelijke service. Meedenkend. Doen wat beloofd wordt.

Heel tevreden.

Bij de werkzaamheden in de garage als bij de receptie ben ik heel.tevreden.

Ik ben in alle opzichten correct geholpen. Verder geen opmerkingen.

Ik heb gemakkelijk een afspraak kunnen maken en de 'leenfiets' stond keurig klaar. Alle lof! mijn waardering voor jullie dienstverlening deel ik zo veel mogelijk 'met de mensen om mij heen'.

Goede Service !!! Altijd vriendelijk geholpen.

Bovenstaande al voldoende lijkt mij.

goed en betrouwbaar

Vriendelijke ontvangst. Er wordt met je mee gedacht.

20 maanden jonge import-auto gekocht. Alles is prima en vlot volgens afspraken gelopen. Vriendelijk en gastvrij. Keurig en modern autobedrijf. Auto werd tiptop, in nieuwstaat afgeleverd. Goede inruilprijs voor oude auto ontvangen. Vrijwel in het begin een klein mankement aan de ruitensproeier, dit werd keurig en probleemloos na afspraak verholpen, uiteraard onder garantie. Al met al een prima ervaring.

Perfect geregeld.

Trekhaak laten monteren onder onze nieuwe auto. Deskundig personeel en goede service.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.