Wijnne is een goed bedrijf, vakkundig en prima service.

Wijnne is een goed bedrijf, vakkundig en prima service.

Goed bedrijf.

Alleen maar positieve ervaring, zowel receptie als werkplaats.

Prima verzorgd

Deskundige begeleiding met zoeken naar voor ons juiste auto en prima verzorgd verkooptraject. Scherpe prijs voor de nieuwe auto en goede inruil voor de oude. Hartelijk dank en zeker een aanbeveling waard. Met vriendelijke groet, Epco en Monique

alles is goed tot nog toe

ja hoor ik ben te vrede. Groetjes

super service.

Lekke band. Gebeld en binnen 10 minuten staat er een monteur voor mijn deur. Band gewisseld en dezelfde dag gerepareerd en weer gemonteerd.

Snel en goed

Klantgerichte service van goede kwaliteit en meedenkend.

fantasties geholpen

Fantastisch geholpen

redelijke service

jammer dat er geen fiets of ander vervoer werd aangeboden

Weer uitstekend geholpen

Auto kwam voor een beurt waarbij aan het licht kwam dat er wat meerwerk zou zijn. Hier werd helder over gecommuniceerd en ik kon de auto dezelfde dag weer meenemen. Hoewel niet afgesproken kon ik toch een leenauto meenemen.

Vriendelijke benadering, goede service! Heel tevreden.

Fijne service met ophalen van de auto

Prettig om geholpen te worden als onverwacht de auto het niet meer doet (in dit geval een oude lege accu) De auto was dezelfde dag klaar ondanks drukte

Prima en snel geholpen.

Goed geïnformeerde over evt. reparaties. Geadviseerd v.w.b. bandenkeuze. Heel prettig en goed geholpen.

Ik ben zeer te vreden over de contacten en service van auto bedrijf Wijnne. Bij problemen staan de monteurs direct klaar om hulp te bieden en het probleem op te lossen.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Weten wat er speelt, meedenken, afspraken nakomen.

Betrouwbaar gevoel......

Na jaren klant te zijn geweest bij een dealer, nu een auto gekocht bij een universeel autobedrijf. Voornaamste reden was de prijs van de auto in combinatie met de inruilprijs van de oude, dit scheelde enorm met een dealer. Reviews gelezen en dat gaf vertrouwen, evenals de videoboodschap en de communicatie. Vervolgens dezelfde dag nog proef rijden, en na een prettig gesprek de koop bedongen. Drie dagen later stond de auto gereed, alles volgens afspraak en in de tussentijd was de communicatie ook prima in orde. Zeer tevreden met onze aankoop. Hoe dit bedrijf omgaat met een eventueel stukje nazorg kan ik nog niet beoordelen, maar het gevoel en de uitstraling van dit familiebedrijf zegt mij dat ook dat wel goed zit.

Een voorbeeld voor andere bedrijven

Wij hebben hier een occasion aangeschaft. Deze zat tegen een beurt aan en daarom hebben wij ook gekozen voor een extra servicepakket wat inclusief een onderhoudsbeurt volgens voorschrift is. Na het versturen van een email krijgen we een leuke videoboodschap terug, we konden de volgende dag al terecht voor een proefrit. Drie dagen later stond de auto voor ons klaar. Bij het ophalen van de auto had ik gevraagd naar een bon van de beurt en APK. Aan de werkzaamheden die hier op stonden was te zien dat dit bedrijf een goede auto wil afleveren. Al met al een goede aankoopervaring. Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een vlotte afhandeling.

Afwerking van kras op bumper was bar slecht, evenals olievlek bij het startslot

Vriendelijk en meedenkende werknemers

Ik ben tevreden

Hele snelle service. Bellen en dezelfde dag nog geholpen worden dat is top.

Ik kwam met een motorstoring en werd gelijk geholpen!!

Snelle, kwalitatief goede en vriendelijke service. Gratis of op basis van heldere prijsafspraak.

Heel prettig

Mooi golf voor mijn zoon gekocht, prettig zaken doen en wederzijds vertrouwen, de auto is vandaag afgeleverd met een extra professionele poetsbeurt, echt top. Tevreden klanten vanaf Vlieland.

Advertentie klopt niet

In de advertentie staat dat er 6mnd garantie op het voertuig zit. Bij thuiskomst op de factuur staat 0 maanden garantie. Hierover gemaild en word er gezegd dat het een fout is aangezien de auto onder de 4500,- was. Dus let op wat er in de advertentie staat en doe zeker navraag! Erg jammer had in het begin een fijn gevoel bij het bedrijf.

Klantvriendelijk en goed geholpen

Vriendelijke mensen die je altijd goed te woord staan en meedenken

mensen die weten waar ze het over hebben

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.