wij zijn fantastisch geholpen

wij zijn fantastisch geholpen

Prima, heldere communicatie en snel.

Zoals gesteld; Transparant en duidelijk.

Vriendelijk personeel en uitstekende service

Na een paar telefoontjes werd ons technisch probleem van onze auto zeer goed opgepakt en prima afgehandeld. Omdat wij ongeveer 100 km van Dieren af wonen kwam een zeer aardige meneer John onze auto ophalen en kregen wij tijdelijk een leenauto. Na een paar dagen hadden wij onze auto weer terug en omdat e.e.a. nog binnen de garantie viel hadden wij geen kosten. Nogmaals dank voor deze service.

Prima service verlening!

Bij het einde de garantieperiode is mij verzocht langs te komen voor een laatste check. Hieruit vloeide een reparatie voort die tot mij volle tevredenheid is afgehandeld...gratis uiteraard

Altijd snel en goed geholpen|

Altijd snel en zeer goed geholpen!

Top bedrijf.

Uitstekende service. De klant is echt Koning!!!

is prima

ja dat was goed

Goed. De infomatie over de reparatie was goed en omdat we niet meer met de auto konden rijden, konden we de volgende dag al terecht.

Ik ben erg tevreden!

Goeie service en klant vriendelijk.

Super goede service, vriendelijk personeel!

Altijd goede ervaringen. Vaste klant!

Goed geholpen

Niet opdringerig bij bij de aankoop van mijn auto

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen En de koop was snel gesloten Wij hebben een hele mooie auto gekocht bij een erkend en betrouwbaar bedrijf

Excellent customer service

good professional work by experienced stuffs, smooth processes with short waiting time, and especially very friendly customer service.

• Would you recommend us? Yes

Je word er altijd goed geholpen

Problemen goed opgelost

Geen duidelijk te traceren probleem via de uitlezing van de boordcomputer. Toch redelijk snel een oplossing gevonden

prima service

Bij de aanschaf van een auto hadden wij een fijne ontvangst en goede informatie over het voertuig. Aan onze wensen werd tegemoet gekomen en we hebben naar onze mening voor een billijke prijs een deal gesloten. De overdracht en afhandeling verliep naar wens. We kunnen dit familie bedrijf bij u aanbevelen. Familie Lamberts

klantgericht

Netjes geholpen. Tijdens onderhoudsbeurt gewacht in showroom. Medewerker bood mij koffie aan. Halverwege het wachten werd ik gevraagd om mijn goedkeur aangaande additionele werkzaamheden aan mijn auto. Erg netjes. Alleen jammer dat draadloze internet niet werkte, waardoor ik voor mijn werk bepaalde zaken niet kon doen. Volgende keer beter!

Korrekte snelle APK keuring

Afspraken was korte termijn. De reparatie en APK keuring verliep geheel volgens afspraak.

Bedrijf komt beloftes na

In augustus onze auto gekocht,2 maanden later problemen met schakelen. Auto terug gebracht en hebben ze de koppeling vervangen. Zolang de auto daar was gebruik kunnen maken van een leenauto. Viel allemaal gelukkig onder garantie. Top service!

Grandioos

Ontzettend happy met mijn Fiat 500, rijdt als een zonnetje. Correct en zeer klantvriendelijk geholpen. Ook op afstand (ik woon in Den Helder) goede feedback.

Vriendelijk en correct

Komen de afspraken na en zijn correct.

Prima service, goed overleg

APK-keuring en winterbanden omleggen. Er is tussentijds prima overlegd met ons geweest over welke banden voor ons het meest geschikt waren. Prijsopgave was duidelijk. En alles binnen de afgesproken tijd.

Probleem met centrale vergrendeling opgelost

Goed op de hoogte gehouden van de vorderingen

Het warme wijnne gevoel

Prachtig voorbeeld van hoe fijn het is een meedenkende autogarage te hebben. Ik kom ergens op een verlaten b-weg erachter dat 1 van mijn koplampen stuk is (wat knipperen al die autos toch?). Dus ik bel even met Wijnne: 'Ben onderweg, autolamp is kapot? kunnen jullie dit verhelpen?- Ja hoor, doen we meteen wel even, kom maar langs... ' Langsgereden, heerlijke cappuccino gehad, en 15 minuten later weer door. TOP!

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.