gewoon tevreden!!!!!

dikke tevreden....

Prettig en deskundig geholpen

Wij waren op zoek naar een opvolger voor onze Opel Corsa, die wij in 2015 ook al via autobedrijf Wijnne (onze plaatsgenoot) hadden aangeschaft. Meer comfort, extra power en een hoge instap waren onze basiseisen. Bij onze keuze voor de Renault Capture zijn wij prima geadviseerd door de experts van Wijnne. Kortom, wij zijn tevreden!

Prima bedrijf

Snel en goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.

Duurt lang

Ze zoeken kleine dingen bij apk. Gevolg zachte prijs apk maar veel kosten erna. Service is dan ver weg!

Prijs hoog

2 ruiterwissers 55€ voor Ford C-max 2 knipperlicht achter 1€ perstuk in zetten 11€ vindt nog al prijs verder weinig problemen kleine beurt olie toch dik 700 € vindt niet geheel kloppen denk volgende keer maar andere garagebedrijf nog wel paar puntjes maar wil ook niet te veel zuren Gr Michiel

Snel en goed geholpen. Alleen nog geen factuur gekregen.

Zoals gewoonlijk weer een top service

Super snel en goed opgelost

Het bedrijf waar ik het volste vertouwen in heb!

Dit bedrijf heeft mijn volledige vertrouwen en terwijl je wacht tot je voertuig gereed is krijg je een heerlijk kopje koffie. Prijs- kwaliteit verhouding is perfect.

Geweldig, wat een service

Mijn auto heeft na de aanschaf nog al wat problemen gehad die allemaal in de garantie tijd zijn opgelost. een week voor het verlopen van de termijn ging er een gloei bougie kapot. Zonder problemen zijn gelijk alle 6 vervangen. Zeer tevreden over.

Zoek opdracht gegeven voor een Peugeot 208 en een mooie auto gekocht.

Alles keurig gegaan zonder problemen

Jaarlijkse beurt, met vervanging van een uitlaatmof als extra. Keurig overleg gepleegd.. zeer tevreden.

Het blijft gewoon een goede garage.

Altijd vriendelijk, behulpzaam en redelijke prijzen.

Altijd correct geholpen

Zolang dit bedrijf op deze manier service blijft verlenen hopen wij er gebruik van te blijven maken ga zo door en veel succes

Prima service en vriendelijk personeel

Eerste kleine onderhoudsbeurt van Opel Mokka X volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijk personeel en goede prijsstelling. Kon kiezen uit wachten of later auto ophalen. Gekozen voor later ophalen. Tip : voor klanten uit de buurt is het misschien aan te bevelen om een leenfiets ter beschikking te stellen.

Heel goede service

We ervaren dit bedrijf als heel prettig en betrouwbaar. Hebben een vlotte manier van werken en staan je vriendelijk te woord. We wonen een eind van Doornspijk vandaan maar komen regelmatig voor de beurten , die de auto nodig heeft.

Aante bevelen garage

Voel me belazerd

Vaste klanten betalen teveel omdat ze niet online kijken wat het mag kosten. Een kleine beurt via mijngarage.nl kost 142 euro bij wijnne, voor vaste klanten die dit niet controleren 249 euro. Na contact mailt de receptioniste niet terug en heb zelf weer contact gezocht. Het interieurfilter is niet inbegrepen bij de geadverteerde prijs en hebben telefonisch afgesproken alles voor 200 euro te doen. Naderhand bericht ik dat het wel een koolstoffilter moet zijn en die hoort er standaard ook in. Mail was als akkoord beantwoord en geen mededeling dat het meer zou gaan kosten en ik had zelf ook al gezien dat het prijsverschil minimaal is. Eenmaal gereed moet ik 245 euro met een extra ruitenwisser betalen, met moeite moest ik uiteindelijk 232 euro betalen. Kom hier al jaren maar voor mij nooit meer, voel me gewoon belazerd. Dubbele prijzen, moeizaam contact, geen boekjes stempelen en maken er zelf koehandel van. Dat het boekje niet gestempeld wordt is slordig maar als werkgever je monteur afblaffen in bijzijn van de klant erg onprofessioneel.

beter kan niet

Voortreffelijk geholpen, zoals ik al meer dan 25 jaar gewend ben.

Betrouwbaar

Dit is de tweede auto die ik 3 jaar geleden bij Wijnne heb gekocht en elk jaar ga ik daar ook naar terug voor een onderhoudsbeurt, ondanks dat ik een uur rijden van de garage in Doornspijk af woon. Al met al al 10 jaar. Een goed Bosch garage. Vriendelijk personeel. Zijn erg coulant. Trekken het vel absoluut niet over je neus. Kortom; ik rijd graag een uur om juist bij Wijnne mijn auto in onderhoud te hebben.

Heel goede dienstverlening en service na aankoop

Na aankoop van een Kia is door Wijnne geregeld dat de navigatie een update heeft gehad. Prima geregeld.

Vooral fijn dat ik vooraf een mail krijg als herinnering aan de beurt van mijn auto. Top dat ik iedere keer een leen auto mee kan krijgen. Wordt altijd erg aardig geholpen aan de balie.

Prima garage.

Maar het zou ook prettig zijn als ik via mail een vraag stel, dat ik daar dan ook een antwoord op krijg.Ik ga er bij voorbaat maar even van uit al er via een mail gevraagd wordt naar een nieuwe auto dat er dan wel gereageerd wordt. Jammer.

Prettig contact

Fijne eerlijke garage. Prettig behandeld.

Bijzonder goede service en uitermate vriendelijke behandeling.

Zolang ik de bij u gekochte Suzuki Splash in 2010 bij uw bedrijf voor mijn echtgenote kocht is de service voor onderhoud altijd van een perfect niveau geweest. Ook de gebruikelijk aangeboden koffie was immer van hetzelfde niveau. Graag struin ik tussendoor altijd door uw mooie showroom met zo af en toe ook voor mij aantrekkelijke aanbiedingen. Graag beken ik dat ik eenieder die het wil horen Autobedrijf Wijnne van harte aanbeveel.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.