Kan niet beter, vol blijven houden

Ieder in het bedrijf is kundig op zijn eigen vakgebied, klantvriendelijkheid staat bovenaan . Oplossing wordt altijd gecreëerd. Met een vriendelijke groet Jan vd Berg

Fijne ervaring gaf meteen vertrouwen

Bedrijf dat je een vertrouwd gevoel gaf.

*****

*****

Super tevreden met de auto, ik ben er erg blij mee.

Contact met Gerrit was zeer plezierig. De auto was na de aankoop binnen een week al klaar. Netjes afgeleverd. Tot nu toe alleen een lekje in een van de banden. Netjes onder garantie gerepareerd.

vriendelijk en doen wat wordt toegezegd.

Wij zijn vriendelijk en correct geholpen volgens de afspraken.nette in ruil prijs. Enigste min punt vonden wij de aflevering van de auto was niet echt netjes gepoetst en was op sommige plekken niet schoon. had voor de aflevering iets meer aandacht aan besteed moeten worden.

helemaal blij

goede service alles netjes geregeld

Goede, eerlijke informatie en gemoedelijk

Het bedrijf geeft een professionele indruk en zijn klantvriendelijk. Nemen ook de tijd voor auto's met een kleinere prijs. Ze komen afspraken na. Tot nu toe geen ervaring met garantie afspraken. Ook hier maak ik me niet direct zorgen over.

Erg klantvriendelijke behandeling.

Wij zijn al een tijd klant van autobedrijf Wijnne en zijn zeer tevreden over de coulante houding van dit bedrijf. Onze auto had een probleem met een verklikker lichtje, motorstoring. Ik kon gelijk komen voor de diagnose. De deskundige monteur loste het probleem op. De kosten zijn met coulance afgedaan.

Zeer netjes geholpen daar deze garage

Paar kleine dingetjes aan de auto verholpen Dat goed gemaakt is en binnen de garantie viel.

Zeer goede ervaring

Aardige behulpzame verkoper Nette showroom Goede zaken kunnen doen , zeer tevreden Ook naderhand keurige afhandeling

Prettig zaken doen met dit bedrijf

Vriendelijke benadering heldere en duidelijke informatie, goede aflever service.

Goede oplossing voor het probleem.

Altijd gezellig met Anneke

Top service.

Goede service met aandacht

Bij Autobedrijf Wijnne denken ze met je mee, en geven goede service. Na de bandenwissel en kleine beurt kreeg ik mijn auto glimmend gewassen weer terug :-) Ze krijgen van mij een dikke 10!

De service en afhandeling van het probleem was prima

Auto is thuis opgehaald en de volgende dag weer netjes afgeleverd. Het probleem moest bij een extern bedrijf verholpen worden. Dit is ook gebeurt en alles werkt nu prima.

Sfeervolle bejegening en adequate afhandeling zaken.

Mede door de prachtige inrichting was het ondanks de corona-maatregelen een prettige ontvangst en verblijf. Voortvarende afhandeling materiele zaken en waardering in positieve houding van klant: Wie goed doet, goed ontmoet.

Heel goed

Goed bedrijf op basis van eerlijkheid

Top, Erik is duidelijk

Het was een bijzonder traject door corona, nuchtere Erik is dan een baken van rust, heerlijk.

Had niet anders verwacht.

Betrokken en betrouwbaar

Nemen alle tijd voor je. Faire prijzen, ook op de inruil. Kwamen alle afspraken na. Vanaf begin fijn gevoel. Zeker aan te bevelen!

Zijn vriendelijk en behulpzaam

Perfecte Service & Prijs

Geweldig bedrijf, snel, goede communicatie en scherp geprijsd! Ik kom uit Haarlem en rij er graag 120 km voor omdat ze laten zien dat ze passie hebben voor hun vak! Simpel klein voorbeeld maar typerend. Mijn luchtventiel dopjes waren eraf gestolen...bij onderhoud vervangen en ze merken het niet eens op. No nonsense en geen gedoe. Wij brengen voortaan 2 BMW’s bij hen in onderhoud. Dank! Julien

Nette behandeling

Keurig uitvoering van mijn wensen alsmede fijne ontspannende zit in wachtkamer.

bijzonder tevreden

mijn kennismaking met Autobedrijf Wijnne was bijzonder plezierig. transparant en netjes overlegd welke zaken al dan niet aangepakt zouden worden en de rekening viel mee en de auto was schoon!!!

Winter- / zomerbanden wissel prima conform afspraak

Prima bedrijf waar ze doen wat ze beloven.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.