Winter- / zomerbanden wissel prima conform afspraak

Prima bedrijf waar ze doen wat ze beloven.

Prima geholpen

Winterbanden omwisselen voor de zomerexemplaren. Prima afgehandeld

Uitstekende service

Ben al jaren klant bij autobedrijf Wijnne en na 225.000 km was mijn volkswagen toch toe aan een nieuwe distributieketting. Na goed overleg tot een prijsafspraak gekomen en de reparatie laten uitvoeren. Kreeg de auto keurig gewassen weer terug.

Vriendelijke behandeling

Altijd prettig om er te komen

Uitstekende service

Vriendelijke ontvangst

duidelijke informatie vooraf.

Contact is makkelijk te leggen - goed bereikbaar, en als er problemen zijn dan worden ze binnen no time goed voor je opgelost.

zoals vanouds altijd goed

ondanks corona zoals altijd weer vlot en vakkundig!

nalatig

Toen we de volgende dag gingen rijden,gelukkig niet op de snelweg, bleek van het linker voorwiel 3 en van het rechter voorwiel 2 moeren los te zitten.We proberen er maar niet aan te denken,als we bij Neerbosch de snelweg waren opgegaan.

Perfecte service!

Makkelijk op korte termijn afspraak kunnen maken. Reparatie is goed uitgevoerd. Prijs viel mee.

Bij de aanschaf van mijn auto verliepen alle contacten naar volle tevredenheid. En dat heb ik al eens anders meegemaakt! Kortom, een ervaring waar ik met plezier op terugkijk.

Goed contact.

Prima bandenwissel

Prima bandenwissel

Ontvangs en afhandeling is goed

Een klein maar erg vriendelijke bedrijf Ontvangs is vriendelijke Service is tot nu toe erg goed maar heb hem pas bijna 1 week Zou ik dit bedrijf aanraden? Jazeker

Goed, snel en betrouwbaar

Na de aanschaf van mijn auto die nog geen 3.000 had gekost, bleek de dynamo stuk. Ondanks dat auto's van dat bedrag normaal gesproken niet onder de garantie vallen, werd het euvel in goed overleg verholpen.

Zeer vriendelijk en goede service.

Zeer vriendelijk en komen afspraken na. Heel erg tevreden

Prima geholpen vlotte service

Snelle en goede service

Goed gedaan wat is afgesproken

Tevreden

Wij vinden garage Wijnne heel goed!!!

ze verdienen een dikke 9 !!!

Top bedrijf

Een hele fijne garage met goede service

Kleine beurt en Airco bijgevuld. Alleen jammer dat ze ( doen ze altijd ) de auto niet gewassen hebben. ik maakte er een grapje over, maar het blijkt alleen bij een grote beurt te zijn, anders kan het niet uit. Nou, ik vond het bedrag van de rekening wel zo hoog dat wat mij betreft de auto wel even gewassen had kunnen worden. Maar verder prima bedrijf dat ik iedereen zou willen aanraden.

Prima service!

Omdat mijn auto tot drie keer toe verborgen lekkage vertoonde, werd er steeds gratis gezocht naar een oplossing .hopelijk is het bij de laatste keer opgelost!

Goed geholpen voor een betaalbare prijs!

Goed geholpen. Er werd rekening gehouden met het feit dat ik een student ben. Altijd fijn dat ze het bedrag hoger schatten en het achteraf mee blijft te vallen.

Altijd goede service

Deze keer kwam ik alleen voor de bandenwissel. Koffie en krantje voor mevrouw en wachten tot de bandenwissel was gedaan. Binnen een uur was alles gereed en kon ik naar het werk. Prima geregeld.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.