Altijd goede service

Deze keer kwam ik alleen voor de bandenwissel. Koffie en krantje voor mevrouw en wachten tot de bandenwissel was gedaan. Binnen een uur was alles gereed en kon ik naar het werk. Prima geregeld.

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden met onze aankoop Vriendelijk geholpen Goede inruilprijs Wat moet je nog meer

Alles goed geregeld

Laat al een paar jaar de reparatie, apk keuring hier doen. Ook een lampje van 80 cent wordt naar waarheid berekend zoals het hoort. Dus een top garage.

Betrouwbare service

Kon mijn auto in de ochtend brengen. Omdat er geen leenauto kon ik een andere auto meekrijgen. Eigen auto was ruim voor de afgesproken tijd weer gereed. Ben erg tevreden over de vriendelijke en betrouwbare service bij Autobedrijf Wijnne

Goede service en duidelijke communicatie.

is goed maar kan nog iets beter

Klachten heb ik niet maar, het volgende wil jullie wel mededelen .mijn broer heeft bij de garage in EDE zijn auto laten keuren en een kleine beurt, en tot zijn verbazing was zijne auto van binnen netjes gezogen ook de ruiten waren gedaan dat vind ik een goede service zonder extra kosten

Heel goed

klant vriendelijk ,behulpzaam

goede uitleg van wat er gebeurd

word goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurd

Volkomen goed, zoals al altijd bijna dertig jaar.

zie de hierboven geschreven regel

Vriendelijk & vakkundig

Kom hier al jaren, niks te klagen.

snel en adequaat

Vriendelijk en u denkt mee om het niet te duur te laten worden

prima zaak

Je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan De service is heel goed

👍👍

Goed en vlot en deskundig geholpen.

Deskundig en snel geholpen

Alle mankementen snel en deskundig verholpen op een professionele en klantvriendelijk wijze.

Service met hoofdletter S

Recent hebben wij na een korte en eerlijke onderhandeling een mooie Mini Cooper bij Autobedrijf Wijnne gekocht. Een week na aflevering was er een klein probleempje, dit is vlot en vakkundig opgelost. Wij raden Autobedrijf Wijnne dan ook van harte aan!

zeer vriendelijk ontvangen

Bij het binnen komen zeer vriendelijk ontvangen en een goed gesprek gehad met de medewerkers. Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg gehad van de medewerker. het bedrijf word door mij zeker aanbevolen in onze vriendenkring.

Goed en keurig geholpen.

Helemaal goed .

Prettige en adequate behandeling.

Een vlotte afhandeling van de koop van mijn auto. Persoonlijke benadering werd als positief ervaren.

Ik ben over de aankoop uitermate tevreden.

Met veel plezier heb ik de eerste kilometers gereden en ik heb de overtuiging, dat we een goede koop hebben gedaan. Over de contacten met Erik over de aankoop ben ik tevreden; deskundig en begripvol. Een klein minnetje is bij de aflevering 'de uitleg over de auto'. Daar was te weinig tijd voor en ging dus een beetje te vlug. Gelukkig woon ik dichtbij en kan ik gemakkelijk bij jullie langs komen. De laagdrempeligheid van jullie bedrijf waardeer ik zeer! Dus als ik nog vragen heb, ik kan altijd bij jullie terecht. Houden zo!

Mooie deal

Mooi familiebedrijf met een heerlijk gemoedelijke sfeer. Constant vernieuwende collectie jonge auto’s. Uitstekende deal kunnen doen tov de merkdealers in hun “glazen paleizen” in de Randstad. Bij dit bedrijf ben je geen nummer 👍

De auto ben ik wel tevreden mee

We hebben onderhandeld met Kevin De offerte was 17935,00 euro toebetalen Kevin belde over de prijs , ik wilde 17500. geven Kevin zij dat ik heel slecht te verstaan was , hij bood aan voor 17750.00 , ik zij voor 17500. ,maar om dat Kevin alsmaar zij dat ik slecht te verstaan was. begreep ik dat 17500. de prijs was. Ik vind zelf dat het oortje wat Kevin heel de dag in zijn oor heeft de boosdoener is . en niet goed werkt . Dus we gingen het contract teken . bij aankomst verbaasde ik me over de prijs , (achteraf het ik direct weg moeten gaan) ik dacht het zal wel aan mij liggen , dus het werd 17750.00 euro Met de vraag aan Kevin of er een reserve wiel bij kon . Kevin zij ik zal wel kijken we hebben genoeg wielen , dus oké ik blij Bij aflevering was er geen reserve wiel , dus weer een domper. Kevin heeft het een en ander uit gelegd van de auto. ik denk maak het niet te lang want ik zoek het zelf wel uit. ben helemaal klaar met jou

Als nieuweling ben ik wel tevreden

De verrichtingen en vernieuwingen naar behoren verricht .

Perfect geholpen en afgehandelt

Afspraak 100% nagekomen Auto netjes gepoetst stond klaar voor proefrit als afgesproken. Vriendelijke ontvangst en afhandeling inruil van vorige auto. Lijkt op 'ouderwetse' service zoals we dat vroeger in de Randstad hadden. Geen klachten.

Super, ze doen wat ze zeggen

Geen minpunten service top

Toppers zijn het.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.