zeer netjes geholpen

goed , goede uitleg van de auto en vriendelijk contact

Netjes en zeer correct bedrijf.

We zijn goed geholpen. Hebben een Mazda CX3 gekocht. Er waren wat kleine dingetjes wat onder de garantie viel. Daarmee zijn we zeer correct en netjes geholpen.

Keurig geholpen zoals je van Autogarage mag verwachten.

Alles geheel vlgs afspraak uitgevoerd, zowel datum, tijd alzo ook de werkzaamheden.

we werden netjes en correct geholpen

een prettige sfeer een open en eerlijke communicatie alles netjes afgehandeld.

Goede service (zoals gebruikelijk)

Snelle afhandeling.

Snel geholpen naar volle tevredenheid.

Zeer kundig en klantvriendelijk

Fijn en zeer goed autobedrijf. Ze denken met je mee en zijn zeer behulpzaam. Ik heb een Fiat 500E gekocht en zelfs ben ik geholpen met de subsidieaanvraag. Goede uitleg. Dit is nu mijn 2e auto die ik daar koop en mocht ik ooit weer een andere wagen willen dan ga ik daar zeker terug ☺

Klantvriendelijk en nette service

Klantvriendelijk en nette service.

blij, heel blij

wij zijn blij met onze Mokka hoor

Direct goed geholpen!

Vlotte afhandeling

Prima mensen. Ondanks drukte toch de tweede afspraak ( APK moest eea gerepareerd worden op latere datum) toch op tijd gedaan.

Uitstekend bedrijf

Vakmanschap en Klant vriendelijk

Voor een airco reiniging en een garantie onderhoud natuurlijk weer naar autobedrijf Wijnne, kon wachten met de krant en een kopje koffie. Goede service en erg vriendelijk.

Bedrijf wat vertrouwen uitstraalt op afstand zaken gedaan, perfect geregeld.

De door ons gekochte auto op internet gezien, onze eigen auto ongezien ingeruild, beide op basis van wederzijds vertrouwen afgehandeld, mooi dat dit nog kan.

Betrouwbaar

Ik had met zo veel autodealers gesproken wanneer ik autobedrijf Wijnne belde . Ik was op zoek naar een mini countryman. Maar ik wilde ook een mini kopen van een bedrijft dat ik voelde dat betrouwbaar was. Bij Autobedrijf Wijnne heb ik beide gevonden!!; de perfecte mini en ook de perfecte bedrijft. Vriendelijk, behulpzaam, serieus en professioneel! Ik rijd nu in mijn droom -auto! Dus als je een auto wil kopen , ga naar autobedrijf Wijnne. Ik ben zo ontzettende dankbaar en blij. Jullie krijgen 10 sterren van mij Gerrit en Henny . Groetjes van Elin

uitstekend

Vriendelijke mensen, prima service, houden zich aan de afspraken. Snelle en correcte aflevering.

Super auto

Ik ben zeer tevreden met de uitgebreide tekna uitvoering van onze nissan qashqai. 10 jaar oud en toch zit er geen krasje op, dat is uniek. In de randstad is dat bijna onmogelijk.

Precies volgens afspraak

mee denken met de klant en goede adviezen

Goede en goed geplande service

Goed op tijd gepland voor een adequate prijs.

Patrick heeft goed zijn werk gedaan toi toi

Zie als boven de

zeer goed

vriendelijk en betrouwbaar

Goede service vriendelijke mensen

Ik ben goed geholpen

Zeer betrouwbare garage bedrijf

Al jaren vaste klant, ze zijn altijd transparant over reparaties, ect, je wordt altijd op de hoogte gehouden over reparaties aan je auto altijd eerst overleggen voor ze iets doen, onze auto is zelfs buiten de garantie kosteloos gerepareerd, buitengewoon top! Onze dochter heeft ook haar auto hier gekocht met alle tevredenheid....

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.