Ik word altijd vriendelijk ontvangen en zeer deskundig geholpen!

Deze garage geeft betrouwbare adviezen, goede service en eerlijke prijzen voor werkzaamheden.

Vakmanschap en oog voor detail, je zou er aan gewend raken :).

De reparatie viel flink goedkoper uit, omdat er goed gekeken werd naar de mogelijkheden. Dus in plaats van een nieuw onderdeel werd het oude grondig schoongemaakt en bleek het nog goed bruikbaar. Geweldige service! Goede ervaring met dit mooie familiebedrijf.

bij problemen wordt er naar geluisterd en overlegd

Men heeft oog voor de klant

Top garage en personeel

Uitstekend personeel en goede info over service en onderhoud. Prima receptie!

Ik heb al jaren 2 auto s in onderhoud en die zijn nog nooit stil te komen staan.

Uitstekende service

Heel duidelijk en correct. Afspraak nakomen

Heel attent om kopers te helpen herinneren als garantietermijn bijna verstreken is. Super, nog nooit eerder gehoord bij andere bedrijven.

Nette snelle service. S’morgens gebracht en s’middags opgehaald

Keurig tussendoor gebeld over de banden die aan vervanging toe zijn. In overleg nog een paaar maanden wachten. 1 minpuntje. Ik had bij de online afspraak inplannen aangegeven dat ik een automaat als leenauto wilde ivm mijn rug. S’morgens bleek deze er niet te zijn en heb ik een schakel auto meegekregen. Voor mijn rug niet goed helaas.

Vlot-Correct en Gastvrij geholpen

Klantvriendelijk en bekwame mensen, die er helemaal voor gaan om een klant tevreden te stellen

Een garage waar ik zeker terug kom service is heel goed en betrouwbaar!

Je komt met een klacht en doen er echt alles aan om het te verhelpen, en de klant met een tevreden gevoel weer laat gaan.

Goede advisering door Ger Witjes

Zonder de kwaliteit en kundigheid van de medewerkers tekort te willen doen meen ik dat het management de ontwikkelingen en complexiteit van de techniek te laag inschat. Volgens mij past het in de huidige tijd bijtijds te capituleren en adviezen in te winnen bij betreffende dealers.

Al jaren een vertrouwd en kundig adres

Al jaren een vertrouwd en kundig adres voor alle onderhoud en aankoop van mijn auto’s. Vriendelijke klantenservice, graag tot de volgende keer

Men denkt mee

Super!!!

Perfecte service en de gastvrijheid / klantvriendelijkheid

Al een aantal jaar meer dan een prima service. En niet onbelangrijk, ook betrouwbaar.

Uitstekend service

Alles goed geregeld.

Afspraken worden correct nagekomen

Hebben een deskundige uitstraling. Tevreden over resultaten

Nette en correcte "no nonsense" garage. Wekt vertrouwen !!!

Onze nieuwe auto hier aangeschaft. Auto gevonden via internet. Ze hebben online inruilofferte uitgebracht en ze staan open voor onderhandelingen. Bij bezoek in de showroom wordt tijd vrijgemaakt om je te woord te staan, waarna een proefrit mogelijk is. Na een vlotte en scherpe onderhandeling over gegaan tot koop. Auto is keurig volgens afspraak thuis afgeleverd. Prima garage met goede service !!!

Goed onderhoud

Zoals verwacht van Wijnne Dornspijk, goede service en overleg bij het onderhoud. Ook niet te duur, juiste prijs

Weer heel tevreden over de aanschaf van een occasion van Autobedrijf wijnne

Heel leuk en prima geholpen door Gerrit afspraken zijn nagekomen alles zo als het hoort zelfs nog beter ,aflevering prima verzorgd door zijn Zus en tot in de puntjes zijn orginele service beurt gehad . Mijn complimenten hoor bedankt

Keurig opgelost. Ook de oplossing van de leenauto perfect opgelost

Reparatie kon niet in 1 keer worden opgelost. Er werd direct een oplossing verzonnen om de auto toch binnen mijnvakantie te herstellen. Zeer tevreden

Goede ervaringen

Correcte mensen worden altijd snel geholpen

Is goed. Denkt mee, geeft goede advies. Vriendelijk ontvangst

Goed en vriendelijk ontvangst. Denkt mee en adviseert goed.

Vakmanschap

Goede service Tevreden over onderhoud Auto ook 5 jaar geleden gekocht En sinds dien ook APK jaarlijks En klantvriendelijkheid Een fiets of auto lenen Tijdens de werkzaamheden

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.