Ik vind dit een hele prettige garage, er wordt rustig de tijd genomen om in begrijpelijke taal uit te leggen wat er met de auto mankeert en wat er gerepareerd is of moet worden. Ook wordt er meegedacht om dit zo voordelig mogelijk te doen zonder dat er op de veiligheid bezuinigd wordt.
Zoals altijd, goede service en geen onnodige kosten.
Prima onderzoek, eerlijk verhaal, goede service.
Ik ben altijd erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en gegeven adviezen. Altijd veel geduld en er wordt uitgebreide toelichting gegeven bij de uitgevoerde werkzaamheden. Zelfs sinds ik verhuisd ben naar Almere laat ik mijn wagens nog steeds met volle tevredenheid bij Auto Drielanden onderhouden. Ga zo door! Richard en Janita!
vriendelijk, deskundig en conform de afspraken.
Altijd netjes, correct en er wordt goede duidelijke informatie verstrekt.
Goede service! Zeer klantvriendelijk.
Ik ken het bedrijf sinds 5 jaar en heb mijn (oude) auto sinds die tijd voor keuring en reparaties bij dit bedrijf in onderhoud. I.t.t. tot menig andere garage kun je hier persoonlijk overleggen welke zaken werkelijk gedaan moeten worden en wat de kosten daarvan zijn. Zonder uitzondering zijn alle reparaties zeer vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Geven goed advies, zijn duidelijk over de kosten van de reparatie.
Prima. Vriendelijk, snel en behulpzaam
Vriendelijk en correct. Goede afspraken vooraf en duidelijke informatie, komen nooit \"lijken uit de kast\". Overleg over te verrichten zaken en contact bij afwijkingen hiervan.
Positief, klantvriendelijk, professioneel
Positieve ervaringen! Snel geholpen ook als we eens onverwachts hulp nodig hebben.
Zuiderbreedte 16 B
3845 MC Harderwijk