prettig en ontspannen/ongedwongen sfeer in de zaak. bovendien snelle service bij aankoop van de motor. denken met je mee, geen verkooppraatjes, geen onnodige onderhandelingen of zogenaamde kortingacties maar gewoon zeggen waar het op staat. prima dus.
Goede, eerlijke en deskundige dealer. Mogelijk verbeterpunt is de levertijd die 3 weken duurde.
Ik heb mijn motor bij Doornekamp in onderhoud en koop hier ook het gros van mijn spullen. De medewerkers van Doornekamp zijn klantvriendelijk, kundig en door de persoonlijke benadering hangt er een fijne sfeer.
Doornekamp motorsport is zeker een aanrader. Super klant vriendelijk, prima advies, in mijn geval bij de aanschaf van een 2e hands tweewieler. zeer verademend ! Dus dat ritje van zo\'n 115 km was zeker niet voor niets. Ben momenteel in het bezit van een prima tweewieler. Top!
Bandenwissel voor & achter, \'s ochtends gebracht & \'s avonds weer klaar. Netjes geregeld en vriendelijk geholpen.
Motor hier gekocht en kom steeds terug om te laten onderhouden / als ik onderdelen nodig heb. Hier werken geen opdringerige verkopers, alleen maar vakmensen.
Deskundig bedrijf! Ik heb hier met vertrouwen mijn eerste motor gekocht. Meedenkend en eerlijk! Ik verwacht voor de onderhoudswerkzaamheden/garantie dan ook geen problemen. Aanrader voor mensen die echt persoonlijk advies willen!
Goede ontvangst en volgens afspraak onderhoud uitgevoerd. Meedenken met mogelijkheden en oplossingen.
Gastvrij en men neemt de tijd voor de klant
Netjes en deskundig geholpen. Probleem netjes uitgelegd en keurig verholpen. Prijs conform afspraak overeengekomen. Zeer tevreden en dus een nieuwe klant!
Zeer professioneel en super klantgericht
Vriendelijk en zeer goede service. Geweldig om zo\'n zaak dichtbij huis te hebben.
Vandaag een motor gekocht, prijs was lastig te pingelen maar we zijn er goed uitgekomen.
Top bedrijf, goede service!
Was weer goed geholpen , volgend jaar zien we elkaar wel weer
Prettige ontvangst, een ruim assortiment en deskundig advies
Mooie zaak, heel veel occasions voor interessante prijzen en vriendelijk personeel. Motor werd meteen naar buiten gereden voor een proefrit. Prima zaak!
Prettig ontvangst, direct voorgesteld om de motor uit de showroom buiten te zetten om beter te bekijken. Verzoek voor proefrit direct geregeld, nieuwe accu in. Fijne zaak, goed contact.
Een heel erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend bedrijf.
Vriendelijk, behulpzaam en ontspannen sfeer.
Top, goed opgelost, net 1 week buiten mijn garantie periode
Goed klantgericht bedrijf.