Mooie zaak ,ontspannen sfeer lekker rondkijkenzonder dat je meteen aangesproken wordt.Eenmaal in gesprek merk je dat je goed geïnformeerd wordt in een gezellig gesprek
Drie jaar geleden mijn eerste en vandaag mijn tweede motorfiets gekocht bij deze winkel. Fijne winkel, duidelijk en klantvriendelijk. Raad het iedereen aan hier te kijken als je interesse hebt om een nieuwe motorfiets te kopen.
Onlangs mijn eerste motor gekocht. Het is een Suzuki V-storm 650 geworden. Ik werd enorm goed geholpen en ze nemen daar alle tijd voor je. Ik kwam bij Doornekamp op aanraden van mijn collega die heel erg te spreken is over het bedrijf. Een leuk enthousiast team met verstand van zaken. Ik ga ervan uit dat dit het begin is van een lange relatie😉
Fijn personeel en kwalitatief onderhoud zonder nonsens!
Goed contact gehad over de aanschaf van motor, verkopen had veel kennis en kon me goed inlichten over het hoe en wat van de motor.
Stond met lege accu en defecte spanningswisselaar langs de weg. 1 telefoontje was genoeg: binnen een uurtje werd de motor opgehaald. Ik was nog geen klant daar. Reparatie ook goed uitgevoerd. Goeie service! Peter
Geduldig en goed advies. goede hulp, ik werd goed op de plus en min punten van de verschillende modellen gewezen.
1e motor gekocht, grote reparaties en onderhoud daar laten doen. Ik heb het idee dat personeel daar weet waar ze over praten, daarom blijf ik hier terugkomen.
Prima voorlichting en een ruime keuze uit diverse motoren hartelijke ontvangst. De motor van mijn keuze gelijk klaar gezet voor de proef rit .Daarna zaken gedaan waarbij Gert Jan Doornekamp goede raad gaf ivb de aanschaf van assessoires zonder haast geweldig!
Goed en betrouwbaar bedrijf
Goed bedrijf dat met klant kan meedenken en waar je naar terug blijft komen!
zeer prettig bedrijf, goede mensen Punt van aandacht is om even met een poetsdoek vette vingers e.d. weg te vegen na reparatie. Bij herhaling geconstateerd
Professionele, persoonlijke en vriendelijke aanpak, met passie voor de zaak en voor motoren,
Goed, deskundig, meedenken, snel.
Goede service. Fijn geholpen. Meerdere modellen mogen proefrijden zonder druk in de zin van ondertekenen van koopformulieren etc. Daarna op een fijne en transparante manier een mooie motor aangeschaft. Wachttijd soms iets aan de lange kant maar dat was geen ramp. Zeker met de vakantieperiode (mogelijke onderbezetting) in het achterhoofd.
Zeer goede ervaring met het bedrijf. Zeer klantvriendelijk.
Vriendelijk en goed.
Topbedrijf. Goudeerlijk en staan altijd voor je klaar. Echt een familiebedrijf.
Doornekamp al een paar jaar mijn vaste adres voor mijn motoren. Fijn familie bedrijf, waarbij klantgerichtheid, vriendelijkheid , service en eerlijkheid nog steeds hoog in het vaandel staan. Kortom een echte aanrader!
De Wel 30
3871MV Hoevelaken