In het verleden altijd goede ervaringen gehad. Deze keer was de communicatie zeer beperkt en onvolledig. Zo heb ik geen prijsopgave gehad en viel de rekening een stuk duurder uit dan verwacht.
Super geholpen bij het aanschaf van mijn eerste motor!
Motor gekocht, ben er erg blij mee: ze luisteren goed, nemen de tijd, geen gedram, doen andere zaken tussen door, houden zich aan afspraken, geen kinderachtig gedoe wanneer er nog wat is en iedereen is vriendelijk en behulpzaam.
Waren ze bij andere motorsport bedrijven maar zo deskundig, sympathiek en geduldig als Doornekamp. Ze verdienen in alle opzichten alleen maar tienen!
Hartstikke goed. Vriendelijk, verstand van zaken, niet pushy.
Ik had nog geen eerdere ervaringen met deze motor zaak. Het viel me op hoe open en rustig de mensen zijn. In de winkel maar ook in de werkplaats.
zeer klantvriendelijk
Duidelijk, eerlijk, veel kennis vanzaken. What you see is what you get
Fijn geholpen en snel geleverd op verzoek
Aardig personeel. Doen niet moeilijk. Goed geholpen! Erg tevreden klant.
Ik heb een BMW K1200GT van 2002 gekocht. Afspraak voor proefrit was zonder problemen. De foto op de site week af want de top koffer was weg. De prijs werd daarom lager. Leuke actie met forse korting op kleren. Netjes afgeleverd en prima geholpen.
prima service, relaxte behandeling
Je wordt super geholpen, denken echt met je mee. Ze willen je als motorrijder gewoon lekker op weg krijgen en zorgen ervoor dat je alleen nog maar zelf hoeft te sturen! Ze zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!
Zeer fijn geholpen. Goed zaken doen met dit bedrijf. Geen gezeur van dit en dat kan niet. Prima, prima.
Heel prettig contact en fijn om de mogelijkheden te bespreken. Flexibel bedrijf!
Ik ben hier erg goed geholpen. Ik ben een kersverse motorrijder. Net mijn rijbewijs gehaald. Telkens al ik bij Doornekamp was ben ik goed te woord gestaan. Service is prima en ik heb een mooie 2e hands motor gekocht. Prima familiebedrijf.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel
Snelle bandenwissel, vriendelijke mensen, goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer goed en behulpzaam nemen de tijd voor je.
De Wel 30
3871MV Hoevelaken