Prettige ontvangst, mooie zaak, goed aanbod

Vriendelijk ongedwongen personeel.

Top service

Zeer goede service

Zeer behulpzaam en vriendelijk, enorm groot aanbod

Stephan heeft mij super goed geholpen. Hij is direct, kwam eerlijk op mij over en niets was te veel gevraagd. 2 proefritten gemaakt op verschillende motoren was ook zo geregeld ondanks de drukte. De motor moet nog op kenteken worden gezet en dan kan ik de aankoop ophalen. Hopelijk gaat dat net zo vlot als de aankoop zelf :)

Zaak met alles wat je maar wil!!

DE motorzaak! Hier staat echt alles wat je wil. Ondanks de enorme keuze en de grote van de zaak is de service top. Gezellige medewerkers en goede hulp. Want die heb je wel nodig met zoveel keuze! De motoren zien er stuk voor stuk super uit. Zelf ook geslaagd voor een mooie Yamaha mt-07! Bedankt!

Goed geholpen, top service!

Vriendelijke medewerkers die weten waar zij het over hebben. Ik kon zonder problemen op meerdere motoren een proefrit maken. Ik ging met een goed gevoel over mijn aankoop naar huis.

Top service

Mijn ktm 1190 adventure hier gekocht! Zeer tevreden over de service als of je daar al dagelijks kwam zo wordt je hier geholpen.

Aardige en nette verkopers, je mag gelijk een proefrit maken en er is veel keus

Zeer vriendelijk personeel

Deze week 2 motor fietsen gekocht werden zeer persoonlijk geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen, direct proefrit mogelijk!

Prima geholpen, staan gelijk voor je klaar, vriendelijk

Voor eerste keer bij Doornekamp motor gekocht, vriendelijke medewerkers, stralen vertrouwen uit. Paar proefritten kunnen doen, geen probleem. Koop en aflevering snel geregeld, top!

Erg duur voor een heel klein dingetje

Normaal gesproken ben ik super tevreden over jullie service. Vandaag kwam ik met een klein vraagje om een nieuw gekocht knipperlampje te checken. Hij deed het namelijk niet. Jullie hebben m gecheckt aan een accu en hij werkte gewoon. Op de motor bleek de plus en min andersom te zitten. Daarna hebben jullie aangeboden om dat knipperlampje weer te monteren. Misschien 20 minuten duurde dat. Maar een prijs van 42 euro voor gevraagd. Ter info:de knipperlampjes waren 28 euro. En eentje had ik al geïnstalleerd thuis. Dusja... beetje zonde van mn geld zo. Misschien omdat ik nu geholpen ben door een nieuwe monteur. Maar als ik had geweten dat de plus en min gewoon omgedraaid zat had ik dat lampje gewoon thuis kunnen installeren. Maar jullie besloten dat toch nog ff zelf te doen en de hoofdprijs ervoor te vragen. Voor dit soort kleine dingetjes hoef ik dus niet echt bij jullie terecht te komen volgende keer.

Goede service en snelle levering

Voor mijn eerste motor bij Doornekamp in Hoevelaken geweest. Ik werd direct geholpen en mocht een proefrit maken. Fijne service en snelle levering. Top.

Perfecte service

Kwam kijken voor een nieuwe motor, kon gelijk zonder afspraak een proefrit maken En na wat onderhandelen mijn nieuwe motor aangeschaft.

Goede service, hulp en een fijne sfeer

Het wordt altijd aangeraden om met zijn twee gaan, zodat je een tweede set ogen hebt. Dit is alleen niet altijd mogelijk zoals in mijn geval en dan ben je vrij afhankelijk van het personeel, zeker als het om je eerste fiets gaat. Zij hebben top geholpen en verschillende dingen uitgelegd over wat mogelijk is. De sfeer is er ook erg prettig en raad dan ook zeker aan hier een keer langs te gaan!

Zeer tevreden over Doornekamp Motorsport

Vriendelijk en klantgericht personeel. Geven persoonlijke aandacht en nemen ruim de tijd om te begrijpen wat je wensen zijn en je vervolgens goed te informeren. In mijn geval was ik gericht op zoek naar Yamaha XSR900. Doornekamp bood mij aan direct een testrit te maken op een soortgelijk motor (MT-09, zelfde frame en motorblok), ondanks het slecht weer. Ze gaven me een helm en jas en 45 minuten later wist ik dat ik een XSR900 wilde hebben. Wat Doornekamp in mijn optiek vooral siert, is dat men wist dat ik me slechts aan het oriënteren was en meerdere dealers die dag zou bezoeken. Ondanks dat toch deze geweldige service, zonder enige verwachtingen terug. Uiteindelijk heb ik mijn motor bij Doornekamp gekocht!

Hele relaxte motorzaak

Het is heel fijn dat je gewoon even motoren in de winkel kan kijken zonder gelijk overvallen te worden door een verkoper. Ik had online al een motor gezien en wilde hierop een proefrit maken. Van tevoren even gebeld, was geen probleem! De verkoper die me vervolgens hielp was zeer vriendelijk en na een gesprekje overgegaan tot aanschaf. Heel blij met mijn koop en trotse eigenaar van een nieuwe motor!

Goede vertrouwen in de klant en super fijne service!

Heb daar mijn eerste motor gekocht. Super vriendelijk personeel en helpen jou ook echt te zoeken wat bij je past.

Zoals je mag verwachten

Motor gekocht waarbij vooral de ongedwongen sfeer opvalt. Geen 'verkoopdwang'. Proefrit a la minuut kunnen maken. Mankement bij proefrijden ontdekt en is verholpen voor het ophalen van de motor. Afspraken gewoon zoals je mag verwachten nagekomen door Doornekamp. Kortom, tevreden koper.

Vakkundig bedrijf

De aankoop van mijn motor ging goed. Motor stond al klaar voor de proefrit en de verdere afhandeling was ook goed. Bij afleveren kwam ik er achter dat er een aantal onderdelen mistte. Ik vond dit erg jammer dat dit over het hoofd was gezien door de monteur/dealer. Na contact te hebben gelegd werden deze onderdelen alsnog geleverd met een goedmaker er bij. Al met al zeer tevreden over Doornekamp.

Jammer ben je zuinig op je spullen wordt afgetrapt bij de dealer

Heb zojuist mijn motor opgehaald ben erg zuinig op me spullen, personeel is erg vriendelijk maar verteld ook dat hij heerlijk even de banden heeft ingereden belachelijk ook motor in sport stand terug gekregen als je hem in regen stand inlevert

Goed geholpen en ook iedereen wil je helpen

Goede en snelle service

Wordt goed en snel geholpen en zonder problemen direct proefrit kunnen maken

Professionele motorzaak, fijne ongedwongen sfeer

Langsgeweest voor mijn eerste motor, nog geen ervaring en idee wat bij mij past. Was alweer een paar weken geleden sinds mijn afrijden. Ik kon een paar verschillende (huur-) motoren proberen. Heel relaxed. Week later een motor uit de stalling klaargezet en ik heb deze gekocht. Fijn dat je een motor koopt waar je deze ook voor onderhoud mee naartoe kan.

Ik heb hier mijn motor gekocht en ook laten maken nadat de motor was omgevallen. Ze hebben mij heel goed geholpen. 10/10 hier ga ik vaker naartoe.

Een mooie motor zaak vriendelijk personeel

Ik heb hier een motor gekocht en gelijk ook de motorkleding uitgezocht. Prima geslaagd voor alles nu wachten op het betere weer. Ik zou iedereen die op zoek is naar een motor deze zaak zeker aanbevelen

Super geholpen

Hele vriendelijke mensen, in de showroom maar ook in de werkplaats. Meerdere proefritjes waren geen probleem en verkoop verliep soepel. Kortom: fijne motorzaak en heel blij met mijn eerste motor!

De Wel 30

3871MV Hoevelaken