Klasse

In Juni een Yamaha MT09 occasion aangeschaft. prima ontvangst, geheel vrijblijvend en de mogelijkheid om op alle motoren te rijden. Helaas na 2 maanden wat probleempjes met de motor, hier werd serieus naar gekeken, maar helaas het probleem niet verholpen. tot mijn grote verbazing werd hier echt alles uit de kast getrokken om mij als klant tevreden weer de deur uit te laten gaan. proefritten op andere motoren, geen probleem. uiteindelijk een andere motor uitgezocht, gewoon omgeruild. mocht iemand nog op zoek zijn naar goede service, niet verder zoeken en hier naar binnen lopen.

Zoals het moet zijn

Hele prettige ontvangst. Ik ben me aan het oriënteren op een naked bike en de keuze is hier ontzettend groot. Er werd meteen gezegd kijk lekker rond en ga zitten op wat je wil en laat maar weten als je geheel vrijblijvend ergens op wil rijden. Heb ook 2 motoren geprobeerd en dat was ook echt vrijblijvend. Motoren werden ook eerst even uitgeprobeerd voor ik ze meenam zodat de rijervaring ook goed was. Ik weet nu wat ik wil en het is heel goed mogelijk dat mijn nieuwe motor hiervan daan gaat komen.

Zeer goed,vriendelijk en meedenkend.

Prima zaak prima service.

Goede, gezellige en geduldige bediening.

Ik ben met een goed humeur en een fijne motor vertrokken.

Motor rijdt weer goed

Vriendelijk geholpen en een snelle service

Erg vriendelijk, hulpvaardig en gastvrij.

Op donderdag in de namiddag wezen kijken naar een bike die ik op de website had gevonden. Prettig en deskundig te woord gestaan door Michael. Vrijdag-ochtend terug voor een proefrit. Super vrijblijvend en relaxed geholpen. Kreeg een goeie tip voor een route over mooie landweggetjes. Bij terugkomst de verkoop rondgemaakt. Ik wilde 'm graag dezelfde dag nog ophalen and dat was geen probleem. Ze hebben 'm gelijk een beurt gegeven, nog effe helemaal nagekeken en 's middags kon ik 'm al ophalen. Wederom vriendelijk, deskundig en relaxed. Na het overschrijven van het kenteken nog even een rondje om de motor, alles nog even uitgelegd en rijden maar. Super blij mee. Thanks Michael!

Snelle service binnen 24 uur klaar!

Keerring van de voorvering van mijn bmw k1100lt moesten vervangen worden!

Snel en professioneel geholpen

Aangezien het mijn eerste motor betrof heb ik niet veel voorkennis. De persoon die mij geholpen heeft was geduldig en zeer vriendelijk. Uiteindelijk in plaats van alleen een proefrit meteen met een mooie Kawasaki Z800 naar huis gereden!

Prettige service, mooie motor gekocht

Bij mijn eerste bezoek aan Doornekamp heb ik een 2ehamds motor gekocht. Er is tijd en aandacht. Goede service.

Goede technische kennis waarbij snel hulp geleverd wordt

Doornekamp Motorsport kijkt verder dan alleen de taak die uitgevoerd moet worden en geven het netjes aan als er andere zaken zijn waar aandacht aan besteed moet worden. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verassingen te staan. Daarbij zijn ze transparant in wanneer ze aan de motorfiets kunnen werken en doen hun best om wensen tegemoet te komen!

Zoals het hoort

Mijn Kawasaki gekocht bij doornekamp. Ik ben zeer tevreden over deze goede zaak. Goede service en goede motoren.

Goed, vriendelijke sfeer.

Zelfs na sluitingstijd kon ik mijn motor ophalen. Denken met je mee en geven goed advies.

Prima ervaring, prettige mensen

Goed geholpen, eerlijk advies

Top service

Goed geholpen en heel klantvriendelijk

Gezellig en behulpzaam

Altijd I voor een leuke gesprek en je wordt snel geholpen

Fijne zaak met veel motoren in alle prijscatalogi.

Een goede motorzaak met veel motor van alle soorten en maten. Ook het personeel is erg prettig. Ze denken met je mee en geven passend advies naar mijn specifieke wensen, ook proberen ze je niet de duurste fiets aan te praten.

Goed en snel geholden

De zelfde dag nog met mijn droommotor naar huis gereden

mooie zaak met veel sport motoren, zeer gastvrij en vriendelijk personeel.

Topwinkel

Enorme keuze aan tweedehands motoren. Vakmanschap en plezier straalt af van alle mannen die er rondlopen. Ondanks drukke zaterdag werden er tijd gemaakt voor ons en werd zelfs een stap harder gelopen om onze twee (!) motoren dezelfde dag mee te geven!

Relaxt

Werd zeer relaxed geholpen, gaf aan dat ik serieuze interesse had en mocht zonder pardon drie verschillende motoren uit proberen. Prima geholpen en volgende week wegscheuren op me nieuwe fiets ! Top top top

Top motor

Na even wachten kon ik m meteen meenemen en mn oude inruilen

Prima ontvangst!

Lijkt een eerlijke en betrouwbare zaak! Zaterdag mijn BMW ophalen. :-)

Aardige personeel helpen goed mooie motor’s

Veel aanbod, prima niet pusherige verkoper

Prima zaak, verkoper ook een liefhebber. Was wat druk in de zaak met wat te weinig personeel dus verkoper rende van hot naar her. Gaf mij mooi de tijd om goed na te denken dus kwam mooi uit.

Top service!!

Het was druk, maar proefrijden is geen enkel probleem bij doornekamp. (Heb helaas anders meegemaakt). Ze hebben precies in de gaten welke klanten er zijn en hebben aandacht voor je. Er was even een klein probleempje met mijn verzekering maar hebben ze per direct met extra service opgelost. Dit siert jullie motorzaak!! Ik raad andere mede-motorrijders aan om naar Hoevelaken te komen. Is niet vergelijkbaar met andere grote (namen) motorzaken in mijn omgeving (Rotterdam e.o). Dank jullie wel en ben heel blij met mijn yamaha!!

De Wel 30

3871MV Hoevelaken