Mooi en eerlijk bedrijf. Goede service en monteurs met vakkennis.
Zeer klantvriendelijk, meedenkend en deskundig bedrijf.
Ja, je wordt zeer prettige aangesproken en zeer goed geholpen.
Fijn en Prettig bedrijf, die eerlijk aangeeft wat er stuk is en echt vervangen dient te worden en mee denkt en daar waar mogelijk niet direct een nieuw of duur onderdeel aan probeert te smeren maar eerst probeert het OLD SKOOL te repareren en daarna gebruikt kijkt.
positief. betrouwbare mensen. helpen z.s.m. bij kleine reparaties direct.klaar terwijl u wacht, zeg maar.
Prima en betrokken !!
Altijd goede en snelle service. Ze draaien hun hand niet om voor extra werk. Zeer tevreden, al jaren!
Good
Uitstekend bedrijf
1) pro-actief 2) service gericht 3) staan altijd voor je klaar 4) wij komen er graag
Snelle, goede en eerlijke service. De monteurs verstaan hun vak. Duidelijke afspraken van tevoren dus u komt niet voor verassingen te staan.
Het verkopen van mijn oude auto en aankopen van een nieuwe auto
Een TOP bedrijf. Ik stond met een kapotte koppeling langs de kant van de weg. De garage waar ik al jaren kwam bleek verkocht en op advies van berger \"Karel\" van Haulo contact opgenomen met John Visser. Ik kreeg een leenauto mee en mijn Renault Trafic werd direct de volgende dag al gerepareerd, hoewel het een behoorlijke klus was. Ik ben heel blij met deze geweldige snelle service en kom hier absoluut terug !
Autobedrijf John Visser is betrouwbaar, vriendelijk en biedt altijd goede service! Heel prettig allemaal :)
In mijn eigen bedrijf staat liefde en passie voor het vak centraal. Kan niet in woorden uit drukken hoe blij ik ben een garage te hebben gevonden waar ik hetzelfde uitgangspunt ervaar. Hier werken ze met liefde en passie aan jouw auto, zijn behulpzaam, denken mee. Kortom een echte aanrader!
Goede service, vriendelijk contact. Zij doen echt hun best je zo snel mogelijk te helpen.