Ik vind dat er bij Autobedrijf John Visser, vriendelijk en deskundig personeel werkt. Men denkt mee en probeert aan kenbaar gemaakte wensen te voldoen. Top!
Prima.
Bedrijf dat bijzonder klantvriendelijk bent. Overleg en terugkoppeling verlopen bijzonder soepel.
super goed een echte aanbeveling waardig ...
Klant vriendelijk en persoonlijke aandacht
Geweldig en zeer betrouwbaar bedrijf!
Top garage bedrijf. Vakkundig, snel en (zeer) vriendelijk.
Alleen maar goede ervaring mee een top garage raad hem iedereen aan
Nieuwe auto aangeschaft. Super service naar de klant toe. Krijgt het gevoel dat de klant echt op nr 1 staat .Breng en haal service van en naar het station was echt super
Supergoede service met net die extra service voor hun klanten. Goede prijs-kwaliteit verhouding
2x geweest. Beide keten top geholpen!
Ik bezit een Renault Scenic uit 2002 en reed een deuk in de achterklep. Tja en dan wil dat repareren maar ook niet te veel geld aan uit geven. Dit bedrijf is niet alleen de goedkoopste maar ook zeer deskundig. Je wordt ook nog vriendelijk geholpen, wat wil je nog meer. Ik ben er super blij mee.
Ik vind dit autobedrijf fijn om mijn onderhoud te laten plegen. Je krijgt eerlijke voorlichting over de kosten en werkzaamheden. Heel prettig is ook dat mijn auto een sopbeurt krijgt. Ik ben daar zelf niet zo trouw mee 😀.
John is eerlijk en deskundig. Saskia altijd vriendelijk. Frank heeft mijn auto snel gemaakt, super!
Perfecte service, altijd tijd voor je ook als je zonder afspraak komt met een probleem aan je auto.
is prima . ze geven een prima en eerlijk advies
Ik heb mijn auto gebracht voor de APK, een kleine beurt en wat mankementjes. Keurig vooraf gebeld met alles wat ze tegenkwamen en een goede inschatting van de - helaas tegenvallende - kosten. Goede service, aardig personeel, prima garage!
Super vriendelijke mensen die bij dit bedrijf werken, en helemaal niet te beroerd om mee te denken.
Ik heb hier al jaren mijn auto (16 jaar oud inmiddels) in onderhoud. John en de zijnen staan altijd voor me klaar, hoe druk het ook is. Hij denkt ook altijd mee over een goede en betaalbare oplossing. Topgarage!
Wederom alles weer TOP. Tot de volgende keer.