Al jaren hèt vertrouwde adres voor onze auto

Het maakt niet uit op welk moment je met een vraag over je auto komt, Garagebedrijf John Visser denkt in oplossingen!

Snel en gemakkelijk een APK geregeld.

Snel en gemakkelijk een APK keuring laten doen...ik kreeg gratis een leen fiets mee. de auto binnen een werkdag wéér klaar en weer voor een jaar goed gekeurd.

Uitstekend!

Prettig, vriendelijk, duidelijk, en praktisch ingesteld. Je weet waar je aan toe bent en komt nooit voor verrassingen te staan. Mocht er iets onverwachts geconstateerd zijn wordt dat gemeld.

Betrokken en kundig!

Autobedrijf Visser staat altijd klaar om je vriendelijk, snel en vakkundig te helpen!

Autobedrijf John Visser is een topbedrijf !

We worden altijd heel goed geholpen. De service is heel goed. En hele aardige en kundige mensen !

Prima en snelle service!

Je wordt altijd vriendelijk geholpen, als je even moet wachten staat er altijd wel een bakkie koffie of thee. En altijd goede service en onderhoud. mijn auto heb ik daar gekocht en heb besloten om de auto daar altijd in service te houden en als ik een nieuwe auto nodig heb koop ik hem bij John Visser

Klantvriendelijk en enthousiast geholpen

Goeie service. Eerlijk en duidelijke communicatie

Alles volgens afspraak

Je wordt vriendelijk ontvangen en men heeft de tijd voor je ondanks ze het heel druk hebben.

Goede service en vriendelijk personeel

Ik ben zeer tevreden over John Visser. Een betrouwbare garage met vriendelijk personeel.

Goede vriendelijke service

Prettig autobedrijf. En duidelijk

Top!

Snel vakkundig en eerlijke prijs kwaliteit verhouding en zeer servicegericht en klantvriendelijk, Hier kom je terug!

Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar

Goed geholpen, snel en goedkoop.

Perfect geholpen

Ik kon meteen terecht met mijn kapotte auto, ondanks dat het heel druk was. De volgende dag gemaakt. Prima dus!

Gewoon goed, eerlijke zaak

Een van de weinige gewoon goede garages in de omgeving.

Onbetrouwbaar

Een poos geleden een nieuwe trekhaak laten monteren. Een aantal weken later kreeg ik een bon voor te snel rijden. Dat was op de dag dat mijn auto bij John Visser stond. Na een paar jaar ontdekte ik dat de auto lekte: de bak met het reservewiel was gevuld met water. De oorzaak was het niet aanbrengen van afdichtingsrubbers aan de trekhaak.

Gewoon goed

Cid96d6odupdtiz

Altijd prima service

Al 13 jaar vaste klant. En altijd fantastische service

Uitstekende service

Betrouwbaar, uitstekende verhouding prijs/kwaliteit, vriendelijk.

Netjes en vriendelijk als altijd.

Netjes en vriendelijk als altijd.

Altijd behulpzaam en vriendelijk

Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam

Prima sevice

Superservice!!!

Ik ben al jaren klant, al vanaf mijn allereerste auto, nu ruim 30 jaar! Service, vertrouwen, goede uitleg, eerlijk, en goede prijs/kwaliteit verhouding. Plus bij elke beurt of keuring een gewassen en uitgezogen auto! En altijd tijd voor even een praatje. Heel erg tevreden!

Ik kan niets anders zeggen dat, excellent.

Vossenkoog 16

1822BG Alkmaar