uitstekend

goede service en auto wordt bijna altijd direct gemaakt

Fantastische service

We hadden schade aan de auto en die is snel en perfect gerepareerd en tijdelijk een leen auto mee gekregen. Vriendelijk personeel en altijd even een vriendelijk praatje. Ik raad mensen aan om daar naar toe te gaan

Een klantgerichte en duidelijke service!

Transparant en helder advies. Snelle service!

Zeer prettig en duidelijke taal

Contact is vanaf maken afspraak erg prettig en rustig. Afspraken zijn duidelijk en worden goed uitgevoerd. Bij John Visser voel je je gehoord en thuis.

Klantvriendelijk altijd goede service

ik kom al een aantal jaar bij john visser. Hij denkt altijd mee en werkt netjes en zorgvuldig. Hij vraagt normale prijzen voor de werkzaamheden.

Top dike tien

Ik heb daar een auto gekocht wat een super en goed bedrijf ze staan achter hun product En de service geef ik een dikke tien ze staan altijd voor je klaar top Daar kan sommige bedrijven nog wat van leren

klantvriendelijk en een goede service

ontzettend tevreden en kan Autobedrijf John Visser iedereen aanraden

Uitstekende service

Autobedrijf John Visser combineert een uitstekende service met een grote klantgerichtheid.

Professioneel en gezellig bedrijf

Alfa MiTo QV laten keuren en repareren incl lekkage bij turbo en vervangen distributieriem.. Alles is netjes en volgens afspraak gedaan. Goed advies en kundige reparaties. Auto rijdt fantastisch! Kwaliteitsgarage.

Uitstekend, zou niet weten wat ik daar nog aan toe moet voegen.

Aaaaltijd top!:-)

John is al jaaaaren " in de familie": Mijn moeder..mijn vriend..wij samen..ikzelf nu sinds 2 jaar..vriendin moeder...Gewoon altijd goeie auto's..betrouwbare hulp en supervriendelijk. Wat wil je nou nog meer bij een autobedrijf?;-)

Fantastische service.

John is heel erg klantgericht en levert fantastische service. Ik ben zo blij met Autobedrijf John Visser. Twaalf uit tien. Dankjewel!

Wij zijn zeer tevreden!

Plezierig persoonlijk contact, goed advies en plan van aanpak, correcte calculatie van de werkzaamheden.

Prima uitgevoerd , prima geregeld.

Ik ben zeer tevreden met de uitvoering en resultaat van de schade herstel werkzaamheden.

Klantvriendelijk en deskundig

Klantvriendelijk en deskundig

5 sterren van de 5

Ben al 12.5 jaar klant (jubileum) en dat is niet zomaar. Eerlijk bedrijf met een menselijke kant.

Desundig, betrouwbaar, vriendelijk en persoonlijk

John denkt altijd met je mee en zoekt naar de goedkoopste oplossing als het mogelijk is. Deskundig en vriendelijk team.

Top service

Al jaren klant Alles is mogenlijk en er word met ons mee gedacht . Bedankt john en medewerkers Een dikke 10 van ons

Geweldige service

John Visser is een menselijk mens geen geld wolf maar wel verstand van zaken Vriendelijk en behulpzaam Personeel niet te vergeten prima

Prima geregeld.

Ik kom al jaren bij John. Alles wat er is, lost hij prima op. Geen overbodige zaken zodat het onnodig duur wordt. Deze keer alleen apk en een controle waarbij de remleiding ontroest is, kwartier werk, prima zo.

Prima oplossing voor het probleem

Schade aan auto is netjes hersteld voor een goede prijs.

Vriendelijk en vakkundig

Duidelijke vriendelijke communicatie en snelle service

UITSTEKENDE SERVICE!!

Al jaren trouwe klant, door de uitstekende service. Blijf zo doorgaan, John en personeel.

Prima service en geen poespas

Al jaren klant; als tweede auto hebben wij een gebruikt wagentje gekocht bij John Visser. Prima wagen, komt elk jaar lachend door de APK. Zoals beschreven geen poespas, eerlijke zaak en goede service👍 wij bevelen deze garage van harte aan.

altijd vakkundig geholpen

Je word altijd super geholpen en er word altijd gekeken naar de beste oplossing, zowel financieel als technisch. Echt een aanrader!

Vossenkoog 16

1822BG Alkmaar