Gebaseerd op mijn eerste ervaring verleden jaar, heel goed !

Ben bij mijn afspraak uit gegaan van Kleine beurt en keuring , door mij geschat op € 200,=. Advies van het bedrijf de remblokken en de remschijven aan de voorzijde te vervangen, totaal bedrag liep daardoor tegen de € 600,= aan dit kwam voor mij geheel on verwacht . Juist verleden jaar deze auto aangeschaft om minder kosten te hebben dat viel dus behoorlijk tegen nu al na één jaar een flink bedrag aan autokosten ! Het is zo het is ! Goede service aangaande leenauto en snelle afhandeling van het geheel , keuring en reparatie !

Goed bedrijf en mensen

Prima deskundige service plezierige receptie en werkplaats medewerkers.

Super!

Vriendelijk personeel, goede service, prima prijs. Je krijgt een eerlijke prijs van vriendelijk personeel wie hun werk serieus nemen en vakkundig / uitstekend uitvoeren. Zeker aan te bevelen.

100% tevreden

Zoals altijd weer prima geholpen met de laatste beurt. Gratis een vervangende auto en een luisterend oor voor kleine probleempjes waarop een goed advies werd gegeven. Vakkundig personeel dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Klantgericht, duidelijkheid, accuraatheid in één woord perfect. Had een afspraak voor een grote beurt. Had een tijdsprobleem in die zin of mijn auto op tijd klaar kon zijn. Daar werd volledig aan voldaan. Thx9

De service die je krijgt is altijd top.

Als je deze garage belt kun je altijd op korte termijn terecht. Dit keer een afspraak voor een banden wissel gemaakt. Ik mocht zelf bepalen hoe laat ik kwam en werd meteen geholpen.

top garage

zeer leuke ontvangst door Jaco zeer goed kontakt viamail metVahran ga allen zo door garage om terug te komen

Top!

De aflevering van de auto was prima verzorgd. Ook nog ongevraagd gratis vervanging van een snaar aangeboden.

Super service

Kom al jaren tevreden garage van Rooijen nu samen gegaan onder de naam Autobedrijf Vrielo & Van Rooijen. Altijd correct en naar aller tevredenheid geholpen.

Persoonlijk, adviserend en betrokken.

Het maken van een afspraak verloopt altijd vlot. Men kent de klanten en onderhouden je auto vakkundig tegen een eerlijke prijs.

Goed duidelijke afspraak die ook na wordt gekomen

Zie boven

Een zaak die kennis en vertrouwen uitstraalt

Prima ervaring. Er wordt goed geluisterd en gehandeld.

Vakmensen zijn goud waard!

Ook deze keer ben ik tevreden en zeker met de schappelijke prijs!

Service

Welwillend, vriendelijk. Coulant en sevicegericht. Repareerde probleemloos de airco onder garantie, ook al stond de vorige reparatie op naam van de vorige eigenaar van de auto. Aanrader.

subliem

klantvriendelijk, professioneel, meedenkend

Goede service geleverd. Leenauto ter beschikking en goed overleg wat wel en wat nog niet hoeft, om vervangen te worden. Heel goed meedenkend.

Persoonlijk en professioneel

Ik heb een afneembare trekhaak laten plaatsen op onze Mini Clubman. Heel netjes gedaan en na de fijne uitleg, eenvoudig bruikbaar.

Goed en punctueel bedrijf!

Al enige jaren wordt mijn auto hier prima onderhouden.

Reëele offerte voor nieuwe banden en bandenwissel.

Zeer professioneel en eerlijk!

Wij hadden een probleem met onze Volvo en die is na veel zoekwerk opgelost. De auto rijd weer als nieuw, super!!!

Ben al meer dan 25 jaar klant van Van Rooijen.

Een aanrader! Heb nooit pech gehad nadat mijn auto weer een beurt heeft gehad. En dat komt heel veel voor bij garages die snel rijk willen worden...... Vriendelijke mensen, goede sfeer. Ben geen jonkie meer, woon redelijk ver van hen af, maar blijf graag hun klant!

Alles volgens afspraak

Vooraf duidelijkheid over de kosten en afspraak is afspraak

Tpp

Zoals gewoonlijk weer top en eerlijke service.

Duidelijke communicatie bij reparatie. Netjes geholpen

Gewoon goed!

Goed meegedacht, praktische oplossingen, redelijke prijs. En een gerepareerd onderdeel van de vorige keer, dat helaas weer wat mankeerde gerepareerd op hun kosten. Keurig!

Parkerbaan 3

3439MC Nieuwegein