Bijzonder goed
Wordt altijd met een lach geholpen met alles wat ik vraag. Erg prettig dat je zo gehoord wordt.
Sinds vijf jaar goede ervaring met dit bedrijf. Occasion daar gekocht en nog steeds in onderhoud Tot volle tevredenheid.
Vriendelijk en deskundig personeel. Ik weet dat mijn auto daar in goede handen is, ook bij een bijzondere klus. Kreeg ook vervangend vervoer aangeboden.
Meerdere keren mijn auto laten repareren, en werkelijk helemaal niets aan te merken. Goede communicatie, reparaties zijn altijd goed. Ze zijn alleen een beetje goedgeloving als je zegt dat je een mercedes komt ophalen lol. Meneer van Rooijen heeft een keer geweigerd versleten banden terug te plaatsen, heb ik zeer gewaardeerd! Bij de laatste reparatie hadden ze wel even m\'n auto mogen wassen, gezien het bedrag dat ik moest aftikken ;-) Enig minpuntje, liever een mooi blondje achter het loket
Altijd goede service en eerlijk over de staat vd auto!
Onderhoudsbeurt en apk keuring
Een jong en dynamisch team, wat elk probleem weet op te lossen. Altijd bereid een stapje meer te doen in de service.
Altijd goede service
Goede ervaringen met vriendelijk personeel . Min puntje was het berekenen van € 5.00 voor ruitensproeier vloeistof terwijl ik deze een dag hiervoor vol gevuld had , ook de prijs opgave van gascilinders van € 120,00 bij tweede navraag gezakt naar € 40,00 , geeft te denken .
Paar jaar geleden een occasion gekocht. Altijd in onderhoud gehad bij vrielo Nooit geen klachten. Dus voor mij een top garage.
Gisteren de auto laten keuren. Ging goed.
Winterwielen wissel snel en vakkundig uitgevoerd. Wielen worden altijd netjes schoongemaakt voor ze worden opgeslagen.
Prima zo!
Klantgericht
Servicegericht
Heel goed. Tweedehands auto gekocht, airco-pomp defect binnen de Bovag-garantie periode, keurig kostenloos vervangen.