Snelle en goede service

Altijd vriendelijk en goede geholpen. De storing was snel onderzocht en gelokaliseerd. Het te vervangen deel was een dag later aanwezig en vervangen. Dus snelle, duidelijke communicatie en service.

Prima nazorg

In oktober een uitlaatgassensor vervangen. Achteraf bleek deze sensor niet goed te zijn. De deur stond altijd open en is onder garantie netjes hersteld.

Tevreden

Ze staan altijd klaar om me van dienst te zijn.

Stonden gelijk klaar om het probleem op te lossen. Van onze net nieuwe aangekochte auto.

Fijne service!

Onwijs fijne vakgarage. We werden met veel respect geholpen. De verkopers hadden duidelijk veel verstand van wat ze verkochten en waren ook zeer bereid om met ons mee te denken. Wij hebben uiteindelijk een Toyota Yaris gekocht en komen hier zeker terug voor zowel onderhoud als voor auto’s die we in de toekomst willen kopen. Hele fijne, vriendelijke garage met veel verstand van hun auto’s!

Altijd goede service en heldere afspraken.

Je weet wat je krijgt en kunt verwachten. Geen verrassingen. Eerlijke prijzen.

Staan altijd gelijk voor je klaar en zijn vooral eerlijk. Top bedrijf!!!!

Staan altijd gelijk voor je klaar en zijn vooral eerlijk. Top bedrijf!!!!

Klantvriendelijk en meedenkend

Zeer klantvriendelijk

Gewoon goed flexibel

Al jaren tevreden klant.

Al jaren tevreden klant bij de vestiging in Nieuwegein. Vriendelijk personeel, denken met je mee en zelfs aan de balie is veel kennis al aanwezig. Zeer aan te bevelen als betrouwbare "vaste garage".

Goed geïnformeerd over wat er nodig was bij de grote beurt. Als ik op andere momenten met een probleempje langs kom word ik altijd direct om niets geholpen.

Snel, kundig en adequaat. Bovendien betrouwbaar

Snel, kundig en adequaat.

Behulpzaam

Als er iets met mijn auto is, kan ik tussendoor een afspraak maken. En mocht de reparatie groter uitvallen, dan word ik telefonisch in kennis gesteld, zelfs als het om de kosten gaat. Dan weet ik waar ik aan toe ben. Het personeel is erg behulpzaam!

Goede service en deskundig.

Prima bedrijf

Onlangs een occasion gekocht Ford C-Max. Prima afhandeling geweest. Er trad in de dagen daarna een brandstof probleempje op, deze is zonder enig commentaar opgelost. Het was komen, wachten en gaan. Zeer goed Service

Tevreden

Eerste keer hier. Prima geholpen.alles van te voren besproken.

Leuke auto gekocht

Goede prijsafspraak, garantie erbij en na 2 weken een probleem, gezien drukte in de werkplaats kon ik naar een collega uit hun netwerk en was het probleem goed opgelost. Service met een hoofdletter S.

Prima serviceverlening. Vriendelijk en deskundig personeel.

Al jaren klant bij deze garage. Altijd prima geholpen.

Topgarage

Ben er al 40 jaar voor onderhoud

In één woord: prima werk!

Afspraken worden nagekomen, en alle werkzaamheden worden overlegd.

Vriendelijk, goede service en kwaliteit

Zeer vriendelijk, meedenkend, goede service en betaalbaar. Ik kom al jaren bij deze garage, (voorheen bij Michel van Rooijen) nu ook mijn andere auto hier gekocht waar ik zeer tevreden over ben. Echt een aanrader Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen

Helemaal Top

Prima service, goed overleg en veel bier

APK keuring zelfde dag geregeld

Fijn

Prima geholpen en goede service .

Vriendelijk en vakkundig mensen.

Snel en goed geholpen

S Morgens gebeld over een kapot wiellager, en dezelfde dag werd het opgelost.

Parkerbaan 3

3439MC Nieuwegein