Fijne service, erg tevreden!

Wij hebben een Volvo XC40 gekocht bij Autobedrijf van Rijswijk. We zijn goed begeleid, zowel tijdens de aankoop als daarna en zijn erg tevreden over de auto en de service!

Mooi bedrijf

Goede service en afhandeling!

Leuke en fijn autobedrijf!!

Ik heb de aankoop van mijn auto als heel prettig ervaren. Werken hele leuke mensen die aandacht hebben voor je. Ze laten je niet lopen en binnen no-time heb je een heerlijke bak koffie.

Super goed geholpen en super vriendelijke mensen!

Super fijn bedrijf!

Alles naar tevredenheid

Klantvriendelijk en alles goed schoon

Perfect geholpen!

Na het sturen van een e-mail naar Artur voor wat informatie over de Audi Q4, ben ik bij hem langs gegaan en kreeg ik de kans om een proefrit te maken. Daarna werd de inruilprijs van mijn auto afgesproken en heb ik, na de Kerst, nogmaals een proefrit gemaakt. Uiteindelijk was de koop snel geregeld. Ik ben fantastisch geholpen door Arthur en ben zeer tevreden met de service!

Professioneel personeel

Mooie auto gekocht bij Arthur

Tevreden

Ben heel tevreden met de Volvo xc90 En ook tevreden hoe jullie met mij als klant zijn omgegaan.

Very professional

Arthur is very professional and customer centric . I am satisfied customer and recommend Auto Van Rijswijk .

Prettig zaken doen

We hebben oktober 2024 een ander auto gekocht hier, en zijn prima geholpen. Vriendelijk personeel.

Prima geholpen

Prima geholpen

We zijn heel fijn geholpen door deskundig en vriendelijk personeel

We zijn een keer of 4 langs geweest en de laatste keer heel fijn geholpen door Arthur Vlot BEDANKT

Mooi bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel.

Fijn bedrijf

Bij Van Rijswijk geen opdringerige of arrogante verkoper. Je krijgt rustig de tijd om te kijken, geen gehaast of gepush. Nette prijzen, openheid van zaken m.bt. auto en sympathieke mensen.

Prima dealer

Ik ben hier prima ontvangen door een professionele verkoper Luik Ik kwam voor een BMW x3 maar deze had te weinig laadruimte voor mijn werk Heb toen een proefrit gemaakt in een Lynk & Co wat mij prima beviel. Er zat een klein mankement aan het ventilatierooster wat door de heren op een professionele manier is vervangen De zaak ziet er prima verzorgd uit en ze hebben mooie auto’s staan en je wordt er goed geholpen Ik kan deze zaak aan iedereen aanraden

Afspraken goed nagekomen

Goed en eerlijk behandeld

Mooie zaak met heel veel keus

Hier mijn Lynk gekocht, had van 2 andere mensen al veel positieve verhalen gehoord over de 01 en toen besloten er ook een te kopen. Echt een super auto die fantastisch rijdt.

Persoonlijke professionele hulp

Hele fijne ervaring. Van binnenkomt op locatie tot rijden in de auto ben ik goed geholpen. Rustige verkoper die niet een typisch verkooppraatje voorhoudt maar luistert naar de wensen en het gesprek aan gaat. Zeer aan te raden!

Prachtig bedrijf met voldoende auto’s op voorraad

Ik kende het bedrijf nog niet maar vond het via internet. Ruime keuze aan het merk en model auto wat ik graag wilde. Goed en zeer prettig geholpen door Loek, Aanrader!

mooie Volvo xc 60 t5 2016 gekocht, inruil waarde Ford Kuga 2018 viel mij erg tegen.

Mooi Volvo xc 60 t5 uit 2016 gekocht. Heb geen gebruik gemaakt van garantie. Heb hierna bij de Volvo dealer beurt laten geven en distributie laten vervangen, de kosten hiervan waren lager dan de kosten voor de aflever beurt en garantie. Onderhandelen over vraagprijs was nagenoeg niet mogelijk.

Eerlijke prijzen aanrader

Top service echte aanrader

Prettig bedrijf met mooie auto's voor een realistische prijs

Prettige communicatie, zeer nette showroom met een mooi wagenpark. Auto werd netjes afgeleverd en er werd realistisch geboden voor een inruil. Auto uitgebreid gecontroleerd en nazorg middels autotrust ook als prettig ervaren.

Vriendelijk en goed geholpen

Veel keuze aan auto’s. Vlot een proefrit kunnen maken. Zaken snel en correct afgehandeld. Mooi handelsbedrijf.

Op een correcte manier geholpen, alleen de garantie is niet echt duidelijk

Geen opmerkingen omtrent het verkoop proces àlles is conform afspraak geleverd en nagekomen, auto rijd heerlijk, erg blij mee, echter vind ik persoonlijk de garantie voorwaarden nogal onduidelijk, deze zijn veel duurder tijdens aanschaf , je kunt deze direct verlengen en dan is het veel goedkoper. Advies is om een korte garantie periode aan te gaan en later dan direct bij de maatschappij te verlengen

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en goede service!

Wij hebben daar onze nieuwe Lynk & Co gekocht, een fantastische auto! Helaas waren er wat probleempjes maar deze werden op zeer professionele wijze en in goed onderling overleg met de klant opgelost. Wij kopen hier zeker weer onze volgende auto!

Zoutendijk 2

4264 KH Veen